Επικαιρότητα

Κατάθεση εναντίον Κοτσώνη στη δίκη για το Noor 1

Επιβαρυντικά στοιχεία για τον Αιμίλιο Κοτσώνη από τον αστυνομικό διευθυντή που ήταν υπεύθυνος για την έρευνα.

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία κατά του πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιου Κοτσώνη, κατέθεσε ο αστυνομικός διευθυντής που ήταν επικεφαλής των ερευνών στην πολύκροτη δική για τη μεταφορά των 2 τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1.

Ο αξιωματικός κατέθεσε πως έχει πληροφορίες πως ο αποθανών τούρκος Πασκάλ, που εμπλεκόταν στη διακίνηση των ναρκωτικών, είχε κλείσει ξενοδοχείο στον Αστέρα Βουλιαγμένης γιατί εκεί κοντά είχε δώσει ραντεβού για την υπόθεση με κάποιον που ασχολείται με τα αυτοκίνητα.

Ο μόνος εκ των κατηγορούμενων που εμπορευόταν αυτοκίνητα είναι ο κ. Κοτσώνης, κάτι που οδήγησε σε «έκρηξη» από την πλευρά των δικηγόρων του, οι οποίοι ανέβασαν τους τόνους προσπαθώντας να αποδομήσουν τον μάρτυρα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης αποκάλεσαν τον μάρτυρα ψεύτη και ανέφεραν ότι λέει ψέματα εν γνώση του για να κάνει κακό στον Αιμίλιο Κοτσώνη. «Έχετε δώσει όρκο, έχετε οικογένεια», του είπαν.

Ο μαρτυράς ανέφερε επίσης πως οι ελληνικές Αρχές είχαν πληροφορίες από την αμερικανική μυστική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρείας του Αιμίλιου Κοτσώνη, η οποία, όπως επανέλαβε, είχε δημιουργηθεί με σκοπό να χρηματοδοτηθεί η αγορά των ναρκωτικών.

Η διαδικασία διεκόπη κάποιες φορές από την πρόεδρο του δικαστηρίου, λόγω της μεγάλης έντασης που επικρατούσε.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x