Πορτογαλία

«Καθάρισε» η Πόρτο, περιμένει η Σπόρτινγκ

Την πρόκρισή της στον τέταρτο γύρο του πορτογαλικού Λιγκ Καπ εξασφάλισε την Τετάρτη η Πόρτο, μετά το 4-1 επί της Ακαντέμικα στο «Ντραγκάο».

Η Πόρτο σάρωσε 4-1 την Ακαντέμικα στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του τρίτου γύρου του πορτογαλικού Λιγκ Καπ και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική.

Τα γκολ των «δράκων» σημείωσαν οι Τζάκσον Μαρτίνεζ στο 6’ και στο 59’, ο Πατιένσε στο 75’ και ο Εβάντρο στο 80’.


Η σύνθεση της Πόρτο: Ελτον, Ντανίλο, Ρέγες, Μαρκάνο (71’ Μάρτινς Ιντι), Ζοσέ Ανχελ, Καμπάνια (54’ Κιντέρο), Ρούμπεν Νεβέδες, Εβάντρο, Τέγιο, Τζάκσον Μαρτίνεζ (61’ Πασιέντσια)


Ελπίζει και περιμένει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία παραχώρησε 1-1 στη Σετούμπαλ στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και την τελευταία αγωνιστική δε θέλει να νικήσουν η αποψινή της αντίπαλος και η Μπελενένσες, ώστε να περάσει αυτή στην επόμενη φάση.

Το γκολ των «λιονταριών» σημείωσε ο Λουρένσο στο 54’, ενώ είχε προηγηθεί η Σετούμπαλ με το αυτογκόλ του Σάντος στο 13’. Αποβλήθηκε ο Λουπέτα στο 42’ για τους φιλοξενούμενους.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Μπεκ, Εσγκάιο, Ράμι Ράμπια, Σαρ, Τζεράλδες, Ποντένσε (74’ Σάκο), Αντρέ Μάρτινς, Ουάλισον, Μιγκέλ Λόπες (70’ Τζέλσον Μάρτινς), Ροσέλ (59’ Ντιέγκο Ρούμπιο)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x