Πόλο

«Καθάρισε» και τη Γιουγκ ο Ολυμπιακός και διατήρησε αήττητο και κορυφή

Ούτε στη Γιουγκ «κόλλησε» ο Ολυμπιακός, αφού νίκησε 6-5 την πρωταθλήτρια Κροατίας για την ένατη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών στο Παπαστράτειο και διατήρησε το αήττητο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 6-5 στο Παπαστράτειο για την ένατη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, διατήρησε το αήττητο και βρέθηκε στο +4 στην κορυφή από τους πρωταθλητές Κροατίας.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Μουρίκη και ο ο Ζερβεδάς έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στον παίκτη λιγότερο, οπότε ο Γιόκοβιτς έφερε το 2-0 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Στη δεύτερη περίοδο, οι άμυνες έπαιξαν σημαντικό ρολό στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Μουρίκης έκανε το 3-0, αλλα με σερί 2-0 οι Κροάτες μείωσαν σε 3-2 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Γενηδουνιάς έφερε το 4-2 και ο Μπένιτς μείωσε σε 4-3 για να ισοφαρίσει ο Ομπράντοβιτς σε 4-4 πριν κάνει το 5-4 στη λήξη ο Μυλωνάκης.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Μπουλιούμπασιτς έγραψε το 6-4, για να απαντήσει η Γιουγκ με τον Μερκούλοφ για το τελικό 6-5.


Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 2-2, 1-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς, Ζιβογίνοβιτς

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Πόπαντιτς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Κρζιτς, Γκαρσία Γκαντέα, Λόζινα, Μερκούλοφ 1, Παπαναστασίου 1, Ζούβελα, Μπένιτς 1, Ομπράντοβιτς Π. 1, Τζάρακ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x