Επικαιρότητα

Κάθειρξη 15 ετών στη Σλοβάκα καλλονή που σκότωσε τον Βρετανό μεγιστάνα «πρώην» της

Η Mayka Kukucova θα πρέπει επίσης να υποβάλλει χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια του Βρετανού εκατομμυριούχου.

Σε φυλάκιση 15 ετών καταδικάστηκε μία καλλονή από τη Σλοβακία που βρέθηκε ένοχη πριν από λίγες μέρες για τη δολοφονία του Βρετανού πρώην φίλου της, υποκινούμενη από «παρανοϊκή ζήλια».

Η 26χρονη γυναίκα, που παλαιότερα εργαζόταν ως μοντέλο, θα πρέπει επίσης να καταβάλλει χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια του πρώην εραστή της, ο οποίος ήταν γνωστός κοσμηματοπώλης με αμύθητη περιουσία.

Ειδικότερα, ο δικαστής Ernesto Carlos Manzano έδωσε εντολή στην Kukucova να πληρώσει στην κόρη του Andrew Bush (όπως λεγόταν το θύμα) το ποσό των €160.000 και στην αδερφή του το ποσό των €40.000, για την ψυχική οδύνη που τους προκάλεσε ο χαμός του αγαπημένου τους προσώπου.

Η 26χρονη εργαζόταν παλαιότερα ως μοντέλο

inner

Η Kukucova βρέθηκε ένοχη την περασμένη Παρασκευή από ένα ισπανικό δικαστήριο για τη διάρρηξη στο σπίτι του πρώην εραστή της στην Κόστα ντελ Σολ το 2014 και τη δολοφονία του. Παρόλο που η εντυπωσιακή καλλονή είχε ισχυριστεί ότι πυροβόλησε τον «Βασιλιά του Χρυσού», Andrew Bush, σε αυτοάμυνα, τα επιχειρήματά της δεν έγιναν πιστευτά από τους ενόρκους, που έκριναν ότι το κίνητρό της ήταν η «παρανοϊκή ζήλια» που ένιωθε απέναντί του μετά τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο δικαστής Carlos Manzano αναγνώρισε ως ελαφρυντικό για τον καθορισμό της ποινής την ταραγμένη ψυχική κατάτασταση της Kukucova, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία ως «έγκλημα πάθους». Ο δικηγόρος όμως της 26χρονης κοπέλας έκανε λόγο για κατάφωρη αδικία εις βάρος της και δήλωσε ότι η πελάτισσά του προτίθεται να ασκήσει έφεση, αφού επιμένει ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα, μετά από επίθεση του πρώην εραστή της εναντίον της.

Το ζευγάρι σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές

inner

Η Σλοβάκα καλλονή δημιούργησε δεσμό με τον Βρετανό εκατομμυριούχο πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν είχε πάει να ζητήσει δουλειά σε ένα από τα κοσμηματοπωλεία του. Ο 45χρονος «Βασιλιάς του Χρυσού», όπως τον αποκαλούσαν ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το μοντέλο και έμεινε μαζί της τα επόμενα δύο χρόνια, προτού τελικά τη χωρίσει, αντικαθιστώνταας τη με μία νεότερη Ρωσίδα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x