Κύπελλο Ελλάδας

Καθησυχαστικός για το γήπεδο ο Μελισσανίδης

Με ένα «όλα θα πάνε καλά» απάντησε στους δημοσιογράφους έξω από το ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το γήπεδο της ΑΕΚ. «Όποιος και να πέσει δεν μας νοιάζει», είπε για τον επόμενο αντίπαλο στο Κύπελλο.

Όπως συνηθίζει στα περισσότερα ματς της ΑΕΚ, έτσι και απέναντι στην Κέρκυρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρισκόταν στην σουίτα του στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετά τη νίκη και την πρόκριση της «Ένωσης» στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο διοικητικός ηγέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς» και παρουσιάστηκε απόλυτα καθησυχαστικός. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι , εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των «κιτρινόμαυρων», ενώ τόνισε πως δεν απασχολεί τον Δέλλα και τους παίκτες του το ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλός τους στους «8».

«Να μην πούμε τώρα κάτι για το γήπεδο, δεν ασχολείται με αυτό ο κόσμος, αλλά με το σημερινό παιχνίδι», είπε αρχικά κι εν συνεχεία για τις πολιτικές εξελίξεις: «Θα δούμε. Ολα θα πάνε καλά, όλα θα πάνε καλά».

Για την πρόκριση και τον επόμενο αντίπαλο: «Είμαι και εγώ πολύ ευχαριστημένος, αλλά και όλος ο κόσμος.Όποιος και να πέσει δεν μας νοιάζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x