Stoiximan Super League

Καθησυχαστικός ο Αναστασίου

«Συνεχίζουμε μαζί», διαβεβαίωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου μετά το θέμα που προέκυψε με Γκενκ. Πρόβλημα με Κουτρουμπή εν όψει Μίντιλαντ, δεν προλαβαίνει ο Κλωναρίδης.

Μετά το θέμα που προέκυψε με την πρόταση της Γκενκ στον Γιάννη Αναστασίου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έσπευσε να καθησυχάσει τους παίκτες του και να τους διαβεβαιώσει πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του.

«Επειδή θα διαβάσετε διάφορα να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν», τους είπε στην προπόνηση της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως ο 41χρονος τεχνικός δέχτηκε πολύ δελεαστική πρόταση από τη Γκενκ, για την οποία ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο τονίζοντάς του πως αρνήθηκε να μπει καν σε διαδικασία συζήτησης αναγνωρίζοντας την ευκαιρία που του δόθηκε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τού είπε πως είναι τιμητικό να υπάρχει μια τέτοια πρόταση, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν περνά από το μυαλό κανενός στη διοίκηση να μη συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου, που ούτως ή άλλως δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Πρόβλημα με Κουτρουμπή

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Κουτρουμπή, καθώς έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πλέον η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης με τη Μίντιλαντ, όπου προοριζόταν για το βασικό σχήμα, είναι αμφίβολη. Αν δεν τα καταφέρει, μένει να φανεί αν θα παίξει δίπλα του ο Ρισβάνης ή ο Τριανταφυλλόπουλος θα μετατεθεί στο κέντρο της άμυνας και θα πάει δεξιά ο Μπούρμπος.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ακολούθησε και σήμερα μέρος της προπόνησης και λογικά δεν προλαβαίνει να είναι ούτε στην αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης στη Λεωφόρο. Αντίθετα πανέτοιμοι είναι Ζέκα και Πέτριτς.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις στα τελειώματα και οικογενειακό δίτερμα. Την Τετάρτη θα γίνει προπόνηση στις 18:00 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x