Super League 2

Κάτι παραπάνω από ένα ματς

Η ΑΕΚ έχει πολλούς λόγους να θέλει πολύ το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Το πλάνο και οι παρατηρήσεις του Δέλλα. Υποδοχή και… πάρτι ετοιμάζεται στην Κομοτηνή.

Ο πρώτος αγώνας των ομίλων του Κυπέλλου για την ΑΕΚ απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την Τετάρτη είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι.

Η «Ένωση» μπορεί να έχει σαν πρώτο στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο ουδόλως αδιαφορεί για το Κύπελλο. Πρόκειται άλλωστε για έναν θεσμό που έχει κατακτήσει 14 φορές στην ιστορία της, αλλά και τη μοναδική διέξοδο που έχει προς το Europa League της επόμενης περιόδου.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το κίνητρο… Η ΑΕΚ έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πιστοποιήσει πως δεν είναι ομάδα Football League, αλλά… μεγάλης κατηγορίας, απέναντι σε ένα αξιόλογο συγκρότημα της Super League και μάλιστα εκτός έδρας. Ειδικά, δε, στην Κομοτηνή, θα έχει περισσότερους από 800 φιλάθλους στο δικό της πλευρό και θέλει να τους δώσει χαρά, αλλά και παράλληλα να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως ακόμη κι αν θα παίζει φέτος στη δεύτερη κατηγορία, ανήκει ΚΑΙ αγωνιστικά στους μεγάλους.

Φυσικά το έργο της ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολο. Ο Τραϊανός Δέλλας επισήμανε στους παίκτες του πως δεν αρκούν οι φανέλες για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ εστίασε στη δύναμη των Θρακιωτών στις στημένες φάσεις και στον Ίγκορ, που έχει πετύχει ήδη τρία γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Όσο για την ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τους Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, Πεταυράκη και Μπακάκη στα δύο άκρα, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στόπερ, Κορδέρο και Ανάκογλου κεντρικά χαφ, με τον Μάνταλο μπροστά τους και στα πλάγια Μπαρμπόσα και Πλατέλλα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αραβίδης.

Η αποστολή αναχωρεί το μεσημέρι για την Κομοτηνή κι εκεί θα τύχει θερμής υποδοχής από τους πολυάριθμους φίλους της στην περιοχή. Μάλιστα το βράδυ οι Μάνταλος και Μπαρμπόσα θα επισκεφτούν το κλαμπ της Original στην Κομοτηνή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x