Μουντομπάσκετ 2014

Κατσικάρης: «Ήμασταν σοβαροί. Το ματς… τελείωσε»

Ο Φώτης Κατσικάρης έβαλε τέλος στους όποιους… πανηγυρισμούς για τη νίκη επί της Σενεγάλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη σοβαρότητα της ελληνικής ομάδας.

Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τη Σενεγάλη οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάρης.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Το πιο σημαντικό για μας σήμερα ήταν να αρχίσουμε με συγκέντρωση το τουρνουά. Είχαμε εστιάσει σε δύο κομμάτια, πρώτα στην άμυνα για να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους να έχουν χώρο και στη συνέχεια στον έλεγχο των ριμπάουντ. Είχαμε και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, από τα οποία πήραμε πόντους. Ήμασταν σοβαροί κι αυτό ήταν το κλειδί. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και αναζητήσαμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Από τη στιγμή που ξεφύγαμε είχαμε τον έλεγχο απέναντι στη Σενεγάλη, που είναι αθλητική ομάδα, αλλά της λείπει εμπειρία», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τις Φιλιππίνες, είπε: «Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά αυτό το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάμε τώρα τις Φιλιππίνες, που είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα όπως έδειξε απέναντι στην Κροατία. Ακόμη κι αν βρίσκονται πίσω με μεγάλη διαφορά, συνεχίζουν να παίζουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x