Χάντμπολ

Κεπεσίδου στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο πρώτος στόχος πραγματοποιήθηκε»

Η τερματοφύλακας της Εθνικής beach handball Γυναικών μίλησε για την πορεία της ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή του Σταύρου Χονδροθύμιου:

Για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική: «Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες. Είμαστε συντετριμμένη. Ό,τι προσπάθεια κάνουμε είναι για την Ελλάδα».

Για την παρουσία της Ελλάδας στα προημιτελικά: «Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Πήραμε ένα απροσδόκητο σετ, με πολύ καλή εμφάνιση και ο πρώτος στόχος πραγματοποιήθηκε, να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Στόχος από εδώ και πέρα είναι να κερδίσουμε όσα δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, για να έχουμε μια καλύτερη διασταύρωση στα προημιτελικά».

Για την διοργάνωση: «Πρώτη φορά είμαι σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το να βλέπεις κορυφαίος αθλητές από όλο τον κόσμο να παίζουν στο ίδιο μέρος είναι απίστευτο συναίσθημα. Για κάθε αθλητή είναι ένας στόχος να βρίσκεται εδώ. Είμαστε ευχαριστημένοι από όλο το κλίμα που έχουμε συναντήσει».

Για τις κρίσιμες αποκρούσεις της στο ματς με την Παραγουάη και την ψυχολογία στο τελικό πέναλτι: «Οφείλεται στην ψυχολογία, δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά. Όταν υποστηρίζεις την πατρίδα σου, όταν παίζεις για τους συμπαίκτες σου είναι πάνω από τις δυνάμεις σου να κάνεις κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν μυστικά. Έχω πίστη στους συμπαίκτες μου ότι θα βάλουν γκολ και στον εαυτό μου, ότι δεν θα δεχτώ. Όταν οι πιθανότητες είναι με τον επιθετικό, έχεις λιγότερο άγχος. Είναι τελείως διαφορετική η ψυχολογία από ό,τι το να επιτίθεσαι».

Για τον τραυματισμό της πριν το ματς: «Η παρουσία μου ήταν αμφίβολη, είχα ένα πρόβλημα στη μέση που με πήγε πολύ πίσω. Ήμουν κλινήρης. Έκανα τα πάντα για να έρθω και ευτυχώς έχει πάει καλά για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x