Στίβος

Κερνάει… σαμπάνιες τους Ολλανδούς ο Μπολτ!

Ολλανδοί αθλητές «αντέγραψαν τον πανηγυρισμό του Γιουσέιν Μπολτ στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο… κερνάει!

Πριν την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιόνγκτσανγκ, ο Γιουσέιν Μπολτ απηύθυνε στους συμμετέχοντες μια πρόκληση.

Στον νικητή κάθε αγωνίσματος υποσχέθηκε ένα εντυπωσιακά μεγάλο μπουκάλι σαμπάνια, αν πανηγύριζαν με την περιβόητη αστραπή, τον πανηγυρισμό-σήμα κατατεθέν του ταχύτερου ανθρώπου στον κόσμο.

Ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στην πρόκληση είναι ο ταχύτερος άνθρωπος του πάγου. Ο Σβεν Κράμερ πήρε την πρώτη θέση στα 5.000μ. στο πατινάζ ταχύτητας, έγινε ο πρώτος που παίρνει τρία χρυσά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα σε χειμερινούς και το πανηγύρισε όπως ο Γιουσέιν Μπολτ.

«Συγχαρητήρια Σβεν Κράμερ για το χρυσό μετάλλιο! Είναι μεγάλη μου τιμή που πανηγύρισες με τον τρόπο μου. Με χαρά θα σου στείλω το δώρο που υποσχέθηκα», σχολίασε σχετικά ο Τζαμαϊκανός.




Η επίσημη σελίδα της ολλανδικής ομάδας στο Twitter ενημέρωσε λίγο αργότερα τον Μπολτ για δύο ακόμα αθλητές που ακολούθησαν τον πανηγυρισμό, με τον ίδιο να τους αποθεώνει.

«Συγχαρητήρια για τα χρυσά μετάλλια. Είστε θρύλοι της ταχύτητας στον πάγο. Σας θαυμάζω για αυτό. Σίγουρα σας αξίζει ένα μπουκάλι σαμπάνια για να πανηγυρίσετε».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x