Ελλάδα

Κέσελ: «Δεν θα ξέρουν για ποιον παίζουν»

Ο Μάρκο Κέσελ δήλωσε στη SportDay ανυπόμονος για τους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα και προέβλεψε… μπέρδεμα των παικτών.

Για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού οι αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα θα είναι ιδιαίτερη λόγω των αδερφικών σχέσεων με το σύλλογο του Βελιγραδίου. Ο Μάρκο Κέσελ έχοντας αγωνιστεί και για τις δύο ομάδες μίλησε στη SportDay για το πώς περιμένει τις συναντήσεις αυτές την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, ο Μάρκο Κέσελ μίλησε για:

-τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου αναμφίβολα. Έχει μεγάλη εμπειρία με δύο Ευρωλίγκες τα τρία τελευταία χρόνια».

-τον Ερυθρό Αστέρα: «Εύχομαι ο Ερυθρός Αστέρας να καταφέρει φέτος να προκριθεί στο Top 16. Θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αλλά και το σερβικό μπάσκετ γενικότερα. Αστέρας είναι πολύ φιλόδοξος για τη νέα σεζόν. Οι οπαδοί του δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θα είναι πολύ δύσκολο για την οποιαδήποτε ομάδα να νικήσει στη Σερβία».

-την ατμόσφαιρα στις κερκίδες στα δύο ματς: «Μόλις έμαθα ότι θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας χάρηκα ιδιαίτερα. Ειλικρινά ανυπομονώ γι' αυτά τα παιχνίδια. Θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και στο παρκέ, αλλά και στις εξέδρες. Θα είναι φανταστικά. Ίσως μερικοί παίκτες να μπερδευτούν και να νομίζουν πως παίζουν για την ίδια ομάδα (γέλια). Είμαι σίγουρος πως θα δημιουργηθεί και στο Βελιγράδι και στον Πειραιά εκπληκτική ατμόσφαιρα».

-τις αναμνήσεις του από την Ελλάδα: «Οι καλύτερες στιγμές στο μπάσκετ είναι συνδεδεμένες με την ομάδα και τη χώρα. Έχω πολλούς φίλους και συμπαίκτες που μιλάμε ακόμα και πάντα είμαι χαρούμενος όταν έρχομαι στην Αθήνα».

-το μέλλον του: «Για τη νέα σεζόν, αναζητάω την ομάδα που θα μου δώσει τη δυνατότητα να αποδείξω ότι αξίζει να είμαι στο υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x