Κώστας Κετσετζόγλου

Καλύτερη η αντίδραση του Πόνσε από το να είχε βάλει το… γκολ

Ο Κώστας Κετσετζόγλου στέκεται στην αντίδραση του Έκι Πόνσε να σκίσει την φανέλα μετά την απίστευτη, για την κλάση του, ευκαιρία.

Για δεύτερη φορά στα τρία τελευταία χρόνια λήγει ο αγώνας στη Λιβαδειά με τον Κομπότη στην Β Εθνική. Αν δεν επικυρωθεί η βαθμολογία, βέβαια, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για την συγκεκριμένη ομάδα.

Αυτή την φορά όμως μάλλον ο υποβιβασμός της… μίας από τις έξι ψήφους του Μάκη Γκαγκάτση είναι οριστική, ενώ η ψήφος υπέρ Λυσσάνδρου, ο ΟΦΗ, αναμένεται να επικρατήσει του υποκαταστήματος Χανίων και να παραμείνει στην κατηγορία. Μιλάμε για ψήφους όχι για υποκαταστήματα.

Η ΑΕΚ δεν έχει. Αυτό που έχει ανάγκη η ΑΕΚ είναι το κύπελλο. Και πλέον έφτασε η ώρα. Χθες στη Λιβαδειά απλά ξορκίστηκε οριστικά η φρίκη του αγώνα με την Λάρισα. Και τα αποτελέσματα της αφού η τρίτη θέση που έφτασε να… ξαναπαίζεται κρίθηκε οριστικά. Βέβαια ο ΟΦΗ έκανε την δουλειά στον Ατρόμητο και έτσι δεν αγχώθηκε κι ο ΠΑΟΚ για το αήττητο πρωτάθλημα αφού τα Γιάννενα κατάλαβαν νωρίς ότι η μοίρα τους ήταν προδιαγεγραμμένη. Ξύπνησαν αργά και έτσι είχαν την τύχη Πλατανια και Κέρκυρας. Με την… βοήθεια και του παλιού αφεντικού.

Μην ξεφεύγουμε. Ο Τσιγκρίνσκι έδειξε έτοιμος. Χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το αμυντικό κομπιούτερ της ΑΕΚ. Ηρθε η ώρα. Αυτό είναι το παιχνίδι. Οχι για τον “Ιησού”. Για όλους. Η Φιλαδέλφεια θα είναι γεμάτη από νωρίς. Θα περιμένει την κούπα κι αυτό το ραντεβού δεν χάνεται.

Πολύ σημαντική η παρουσία του Γαλανόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι. Εδωσε μεγάλη ένταση, είχε αυτοπεποίθηση, έχει βελτιώσει κάποια πράγματα στην φετινή σεζόν. Δεν αρκούν. Πρέπει να βελτιώσει κι άλλα. Ομως θα είναι μια πολύ καλή λύση ακόμη κι αν έρθει από τον πάγκο αφού λογικά θα προτιμηθούν οι δύο έμπειροι. Μπροστά ο Μάνταλος είχε γκίνια οπότε θα το βάλει στον τελικό το γκολ. Ο Μπακασέτας έβαλε δεύτερο σερί ματς γκολ και αυτή την φορά το πρώτο.

Ο Λιβάγια είναι στην καλύτερη φάση της χρονιάς. Και σε ότι αφορά τον Πόνσε η αντιδραση του να σκίσει την φανέλα (!) μετά την απίστευτη, για την κλάση του, ευκαιρία μου άρεσε περισσότερο από το να έβαζε το… γκολ. Αυτό είναι το πάθος. Κι αυτό πρέπει να έχει και θα έχει η ΑΕΚ το Σάββατο.

Αυτός ο ηλεκτρισμός που δυστυχώς δεν θα μεταδοθεί από την εξέδρα αλλά έχει ήδη ξεκινήσει να μεταδίδεται από παντού θα περάσει στην ομάδα και θα δούμε μια ΑΕΚ πολύ διαφορετική από αυτή που άγγιξε την… γελοιοποίηση στον περυσινό τελικό με 100% δική της ευθύνη. Μια ΑΕΚ που θα πάρει το κύπελλο επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Οποιος κι αν παίξει. Πώρωση, ψύχωση, κατάκτηση…

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Αγγλικοί εμφύλιοι στους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε σούπερ απόδοση*! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x