Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Κι έτσι έμειναν οι δυο τους στην κούρσα!

Μετά και την ήττα της Τσέλσι από την Τότεναμ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επιβεβαιώθηκε αυτό που υποψιαζόμασταν από την αρχή της σεζόν. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μετά και την ήττα της Τσέλσι από την Τότεναμ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επιβεβαιώθηκε αυτό που υποψιαζόμασταν από την αρχή της σεζόν. Είναι πλέον γεγονός πως η Σίτι θα μονομαχήσει με τη Λίβερπουλ για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Είναι εκπληκτικό αυτό που πάει να κάνει η Σίτι του Πεπ και τη φετινή σεζόν. Αυτό που λέγαμε πέρυσι ότι δεν πρόκειται να το ξαναδούμε, πάει να το επαναλάβει η ομάδα του Γκουαρδιόλα. Η Τσέλσι είδε το εκπληκτικό αήττητο σερί της να σταματάει σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον είναι ολοφάνερο ότι η φετινή κούρσα για τον τίτλο περιλαμβάνει μονάχα δύο ομάδες, όπως ακριβώς το υποψιαζόμασταν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Η Μάντσεστερ Σίτι, πέρυσι έκανε 18 νίκες σε 19 ματς στον πρώτο γύρο και φέτος πορεύεται ξανά με σπασμένα φρένα, έχοντας μοναδικές απώλειες στα ματς με τις Γουλβς (έπρεπε να έχει κερδίσει βάσει της εικόνας της αναμέτρησης) και Λίβερπουλ (όπου έχασε πέναλτι στα τελευταία λεπτά ο Μαχρέζ).

Με νίκες απέναντι σε Τότεναμ και Άρσεναλ στο Λονδίνο και έχοντας διαλύσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία πέρυσι είχε ηττηθεί στο Etihad, η Πρωταθλήτρια Αγγλίας δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τη σταματήσει και φέτος. Οι παίκτες του Πεπ έχουν πλέον αφομοιώσει τρομερά το σύστημα και τη λογική του προπονητή τους και η εικόνα που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο... τρομάζει. Είναι πολύ πιθανό, πλέον, να επαναληφθεί η περσινή συγκομιδή των 100 βαθμών και αν τυχόν φτάσει ακόμα και στους 94-96 βαθμούς, τότε οι «πολίτες» θα έχουν... καπαρώσει το πρωτάθλημα σε αυτά τα επίπεδα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x