Gossip

Τον «γάμο της δεκαετίας» έκανε η Σερένα Γουίλιαμς (pics)!

Ο πιο λαμπρός γάμος της χρονιάς έγινε χτες με την Σερένα Γουίλιαμς να παντρεύεται τον CEO του Reddit, Αλέξις Οχάνιαν στην Νέα Ορλεάνη...

Ένας στρατός… celebrities παρέλασαν από τον γάμο της Σερένα Γουίλιαμς.

Η 36χρονη κορυφαία τενίστρια στον κόσμο παντρεύτηκε τον 34χρονο εκατομμυριούχο συνιδρυτή του Reddit, Αλέξις Οχάνιαν, σε μία τελετή που κόστισε πάνω από 1 εκατ. δολάρια, είχε ως θέμα την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και έγινε στο Κέντρο Σύγχρονων Τεχνών στη Νέα Ορλεάνη.

Το παρών στον «γάμο της δεκαετίας», όπως τον χαρακτήρισαν τα διεθνή ΜΜΕ, έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βένους Γουίλιαμς, Κιμ Καρντάσιαν, Μπιγιονσέ, Τζέι Ζ, Εύα Λονγκόρια, Χοσέ Μπαστόν, Κιάρα, Λα Λα Άντονι, Κέλι Ρόουλαντ, Καρολίν Βοζνιάκι (μαζί με τον πρώην ΝΒΑer Ντέιβιντ Λι), Κόλτον Χέινς, αλλά και η μυθική διευθύντρια της Vogue Άννα Γουίντουρ.

Στη δεξίωση που ακολούθησε την ανταλλαγή των όρκων του ζευγαριού τραγούδησαν και οι New Edition.

Το δώρο που έδωσε η Σερένα στους φίλους της ήταν από ένα χρυσό αντίγραφο των βραβείων που έχει κατακτήσει με χαραγμένο το όνομα κάθε καλεσμένου. Κάθε τραπέζι είχε το όνομα ενός από τα 12 Γκραν Σλαμ που έχει κατακτήσει. Και όλοι δοκίμασαν –εκτός φυσικά από ακριβές σαμπάνιες και κρασιά- και τη τεκίλα Casamigos που δημιούργησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Τα αποκλειστικά φωτογραφικά δικαιώματα της τελετής τα έχει η Vogue, ενώ απαγορευόταν στους καλεσμένους η χρήση κινητών.
Η Σερένα Γουίλιαμς και ο Αλέξις Οχάνιαν έχουν ήδη μία κορούλα δύο μηνών, την Αλέξις Ολίμπια Οχάνιαν Τζούνιορ.





























Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x