Βόλεϊ

«Κιτρινόμαυρη» η MVP της Α1 βόλεϊ γυναικών

Η Λαμπριάννα Πήττα αναδείχθηκε η πολυτιμότερη αθλήτρια της έβδομης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά τη σχετική ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι προπονητές των ομάδων.

Η διεθνής με την Εθνική Κορασίδων κεντρικός του Άρη στο ντέρμπι κόντρα στον Πανναξιακό χρησιμοποιήθηκε στο τέταρτο και πέμπτο σετ της αναμέτρησης, έχοντας 9 πόντους (6/8 επιθέσεις, 1 άσο, 2 μπλοκ), συμβάλλοντας στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 3-2 σετ στο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής.

«Δεν το περίμενα κι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη», είπε αρχικά η 17χρονη άσος, συμπληρώνοντας πως: «Δεν το περίμενα, γιατί όλη η ομάδα έπαιξα καλά κι όλα τα κορίτσια συνέβαλαν σε αυτή τη σημαντική νίκη. Σίγουρα, όμως, είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα και νιώθω ότι αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των κόπων μου».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πανναξιακό, τόνισε πως: «Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-1 σετ κι, από τη στιγμή που κερδίσαμε κάποιους καθοριστικούς πόντους, ανέβηκε τόσο η δική μου ψυχολογία, όσο και της ομάδας, ενώ καταφέραμε να μειώσουμε τα λάθη μας κι, έτσι, μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη».

Τέλος, συμπλήρωσε πως: «Στόχος μας ήταν η παραμονή στην κατηγορία και νομίζω σε μεγάλο βαθμό τον έχουμε πλησιάσει… Κι όσο περνούν οι αγώνες, ίσως αλλάξουν κι οι στόχοι, αλλά ακόμη είναι νωρίς και τα "μυαλά μας δεν παίρνουν αέρα’.

Το βόλεϊ είναι το πάθος μου, αλλά θέλω να περάσω και στην ιατρική και προσπαθώ να είμαι συνεπής και στα δύο. Ακόμη δεν έχω κουραστεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμά μου είναι λίγο… στριμωγμένο. Όταν αγαπάς, όμως, κάτι πάρα πολύ, πάντα βρίσκεις τρόπο για να τα συνδυάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x