Europa League

Κλάους: «Κι άλλα ρεκόρ στο μέλλον»

Αφού έκανε την αρχή, ο ήρεμος –μετά την ανανέωση του συμβολαίου του- Στέφανος Αθανασιάδης ετοιμάζεται να καταρρίψει κι άλλα ρεκόρ μετά το αποψινό του χατ-τρικ κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ.

Χαρούμενος για τη νίκη, αλλά και για το πώς (με το εμφατικό 6-1) ξεκίνησε το νέο Europa League για τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο MVP της αναμέτρησης με το χατ-τρικ που σημείωσε (και το ρεκόρ που έκανε) δήλωσε έτοιμος να πετύχει κι άλλα σπουδαία επιτεύγματα στο μέλλον με την φανέλα του «Δικεφάλου του βορρά».

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη διοργάνωση, μπήκαμε πολύ δυνατά και στο τέλος πετύχαμε ένα μεγάλο σκορ. Θετικό είναι ότι βγαίνει η δουλειά της προπόνησης. Θέλουμε να δείχνουμε το καλύτερο πρόσωπό μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε δείξει κάθε χρόνο πως στην Ευρώπη δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ρεκόρ μου και ελπίζω στα επόμενα χρόνια μετά και την ανανέωση του συμβολαίου μου να πετύχω και άλλα ρεκόρ. Πλέον είμαι πιο ήρεμος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Έλληνα φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x