Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Κλειδί για Λίβερπουλ ο Φιρμίνο, για Ρεάλ οι τρεις του κέντρου!

Ξημερώνοντας η μέρα του τελικού του UEFA Champions League, κάθε χρόνο, νοιώθω όπως τα παιδιά τα Χριστούγεννα.

Ξημερώνοντας η μέρα του τελικού του UEFA Champions League, κάθε χρόνο, νοιώθω όπως τα παιδιά τα Χριστούγεννα.

Με τη προσμονή να είναι τεράστια εδώ στο Κίεβο για ένα σπουδαίο ματς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που κυνηγά το απίθανο σερί με τρίτο τρόπαιο και της Λίβερπουλ που κάνει επανεμφάνιση ύστερα από 11 χρόνια.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος που θα περιγράψει για τη COSMOTE TV το ματς απόψε.

Πρώτος τελικός που βρέθηκα στο γήπεδο, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ της ραδιοφωνίας της ΕΡΤ, ήταν το 1983 στη νίκη του Αμβούργου του Ερνστ Χάπελ επί της πανίσχυρης Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ με 1-0. Από τότε παρακολούθησα από κοντά άλλους 27 τελικούς, είτε ως απεσταλμένος εφημερίδων, είτε κυρίως περιγράφοντας για τη τηλεόραση και το ραδιόφωνο αυτές τις σπουδαίες βραδιές!

Από το 1994-95 που το Mega έφερε τη διοργάνωση στα ελληνικά σπίτια και περιέγραψα στη Βιέννη εκείνη τη νίκη του Άγιαξ με το τέρμα του Κλάιφερτ (το νεότερου μέχρι κι σήμερα που έχει σκοράρει σε τελικό) επί της Μίλαν, μέχρι και τη θριαμβευτική περσινή επικράτηση στο Κάρντιφ της Ρεάλ με 4-1 επι της Γιουβέντους δεν ήμουν μόνο σε ένα τελικό, το 2008.

Δεν κρύβω πως καμιά φορά, κοιτώντας πίσω για το πόσο γρήγορα τρέχει ο καιρός αισθάνομαι ένα ρίγος αλλά η ομορφιά της ζωής είναι στο να μπορείς αυτή την αναδρομή να την κάνεις με τρόπο που να σε γεμίζει εικόνες και παραστάσεις σαν να φορτίζεις τις μπαταριές και όχι νοσταλγικά!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x