Champions League

Κλοπ: «Διακοπές το ματς με την Άρσεναλ»

Η ιδανικότερη ευκαιρία για να ξεφύγει η Ντόρτμουντ από την κακή πορεία στην Μπουντεσλίγκα, είναι σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ η αναμέτρηση με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ευκαιρία για την Ντόρτμουντ να ξεχάσει τα κακά αποτελέσματα στη Γερμανία και να ανεβάσει στροφές ενόψει συνέχειας είναι το ματς με την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ. Οι Βεστφαλοί αντιμετωπίζουν τους «κανονιέρηδες» εκτός έδρας στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Γερμανό τεχνικό να χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως διακοπές για την ομάδα του.

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι με την Άρσεναλ για να αποκτήσουμε σταθερότητα στην Μπουντεσλίγκα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση στη Γερμανία, άρα το αυριανό ματς είναι διακοπές για εμάς», είπε ο προπονητής της Μπορούσια που τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Το όνομα του Κλοπ έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες στην Αγγλία το τελευταίο διάστημα, μεταξύ άλλων και της Άρσεναλ. Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για το μέλλον του, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δεν τον έχει προσεγγίσει κανείς.

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αν με προσεγγίσει κάποιος θα κάτσω να συζητήσω, αλλά για την ώρα δε σκέφτομαι το μέλλον μου», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x