Επικαιρότητα

Κνωσός: Δώδεκα τουρίστες τραυματίες από κεραυνό

Κεραυνός χτύπησε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού στην Κρήτη, λίγα μέτρα από γκρουπ Ρώσων τουριστών.

Δέκα από αυτούς υπέστησαν θλαστικά τραύματα στα χέρια και στα πόδια. Από τον πανικό, όμως, που προκλήθηκε από την πτώση του κεραυνού, μία έγκυος γυναίκα, επίσης, από τη Ρωσία, και ένας άνδρας, υπέστησαν ανακοπή καρδιάς.

Και οι δύο μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου η μεν γυναίκα ανένηψε και είναι καλά, όμως ο άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή την ώρα οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ήταν ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί της Παρασκευής σε μία ξαφνική μπόρα και κεραυνούς στην περιοχή του Ηρακλείου.

Ένας κεραυνός «έπεσε» μέσα στον χώρο της Κνωσού, και μάλιστα σε δέντρο κάτω από το οποίο είχε συγκεντρωθεί το γκρουπ των Ρώσων τουριστών για να προστατευθούν από τη βροχή.

Να σημειωθεί πως στον αρχαιολογικό χώρο υπάρχουν αλεξικέραυνα, αλλά, η κακή συγκυρία, ή η κακοτυχία, έφερε αυτό το άσχημο συμβάν.

Δείτε φωτογραφίες από το FlashNews.gr

inner

inner

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x