Βόλεϊ

Κοβάτσεβιτς: «Οι στόχοι παραμένουν και φέτος υψηλοί»

Για τους υψηλούς στόχους που έχει και φέτος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη Media Day των «ερυθρόλευκων» ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε πως έχει τεθεί και φέτος ως στόχος η κατάκτηση του Challenge Cup, όμως ο δρόμος θα είναι δύσκολος στη διοργάνωση, θεωρεί πως δεν μπορούν να θεωρηθούν καινούργιες στην ομάδα οι Κοκκινάκη, Ζακχαίου και Νομικού, ενώ περιμένει να παίζουν καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Αναλυτικά:«Σίγουρα, αυτή η χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Κύπελλο θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη, καθώς ομάδες, όπως ο Άρης και η Σαντορίνη, ενισχύθηκαν με καλές παίκτριες και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι οι δικοί μας παραμένουν οι ίδιοι και θέλουμε φυσικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, όπως και πέρυσι θέλουμε το Τσάλεντζ Καπ. Φέτος, η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη για εμάς.

Στον πρώτο γύρο δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα, αλλά στον δεύτερο γύρο η γαλλική ομάδα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή αλλά και εμείς φυσικά θέλουμε να τους νικήσουμε όλους».

Για τις αλλαγές στα πρόσωπα στην ομάδα του Ολυμπιακού: «Η Κοκκινάκη δεν είναι καινούργια παίκτρια, καθώς τις προηγούμενες χρονιές έπαιξε αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς ότι έχουμε τις Νομικού και Ζακχαίου που, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, θα είναι έτοιμες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από πέρυσι και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε πως: «Σίγουρα, η περυσινή χρονιά ήταν γεμάτη και ονειρική θα έλεγα. Με τον Ολυμπιακό διατηρήσαμε τα κεκτημένα και κάναμε μια ονειρική χρονιά στην Ευρώπη, κατακτώντας το Τσάλεντζ Καπ».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαρα οι ίδιοι, να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα και να κάνουμε όσο καλύτερη πορεία μπορούμε στην Ευρώπη. Σίγουρα, η κλήρωση μας επιφύλασσε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πάρα πολύ σύντομα, παρόλα αυτά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Έχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες, υπάρχει ένας πολύ δυνατός ελληνικός κορμός εδώ και χρόνια, όπως και η Χίπε που είναι εδώ πολλά χρόνια. Οι πιθανότητες μέσα στο γήπεδο είναι για όλους οι ίδιες. Σίγουρα, υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο θέλει να παρουσιάζεται όλο και καλύτερος και οι αλλαγές είναι προς αυτό το σκοπό. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, έχει εμπειρία, υπάρχει διάθεση, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε ένα πολύ οργανωμένο σύλλογο και νομίζω ότι οι επιτυχίες θα έρθουν».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας έχει δημιουργήσει από τα πιο δυνατά συναισθήματα όσο είμαστε εδώ. Είναι πάντα στο πλευρό μας ενεργά και τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και κυρίως στην Ευρώπη. Είναι ο παλμός μας και τον θέλουμε δίπλα μας, ώστε και εμείς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x