Βόλεϊ

Κοβάσεβιτς στο sport-fm.gr: «Περιμένω να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι»

Μετά το 2/2 που έκανε ο Ολυμπιακός στην Α1 γυναικών, ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάσεβιτς μίλησε για το πού κρίθηκε το παιχνίδι, αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την άλλη αγωνιστική.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα του Παναθηναϊκού και της ΑΟ Θήρας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ύστερα από την επικράτησή του με 3-2 σετ του Πανναξιακού στο «Μελίνα Μερκούρη». Σε ένα παιχνίδι που προσέφερε πλούσιο θέαμα οι «ερυθρόλευκες» διπλασίασαν τις νίκες τους και πλέον ετοιμάζονται για το ντέρμπι εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για 5η διαδοχική σεζόν, μίλησε στο sport-fm.gr για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας.



Τι έκρινε το παιχνίδι: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Πανναξιακός άλλαξε σχεδόν ολόκληρη την ομάδα σε σχέση με πέρυσι και έτσι δεν είχαμε πολλές πληροφορίες για αυτόν. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό το γεγονός μας ξάφνιασε, αλλά έπαιξαν πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα.

Το σημείο που έκρινε την αναμέτρηση ήταν όταν ξεκινήσαμε να παλεύουμε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι και βελτιώσαμε το μπλοκ μας, κυρίως στο τελευταίο σετ».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα εκτός έδρας. Η σεζόν φέτος θα είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα, καθώς υπάρχουν περισσότερες ομάδες που είναι κοντά από θέμα ποιότητας. Η δική μας ομάδα ίσως είναι λίγο πιο ψηλά από τις υπόλοιπες. Αυτό που περιμένω είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε όλο και καλύτερα. Αυτές είναι οι προσδοκίες μου για τα επόμενα παιχνίδια».

Επιμέλεια: Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x