Βόλεϊ

Κοβάτσεβιτς: «Δεν ήταν τόσο εύκολη η πρόκριση»

Στο γεγονός πως η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φάνηκε στους δύο ημιτελικούς με την Κράσνονταρ στάθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως υπάρχουν έντονα συναισθήματα και πως, ενώ στο πρώτο ματς υπήρξε πίεση, στο αποψινό δεν έκαναν ούτε ένα λάθος στην υποδοχή και έδειξαν σταθερότητα στην εμφάνισή τους. Θεωρεί πως έχουν χρόνο να προετοιμαστούν για τον τελικό με την Μπούρσα και χαρακτήρισε μεγάλη μέρα για το σύλλογο τη σημερινή, μετά την πρόκριση και της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά: «Είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματά μας. Αν δούμε το αποτέλεσμα, φαίνεται σαν να ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα. Στο πρώτο ματς, δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, αλλά σήμερα ήταν ίσως πρώτη φορά που δεν κάναμε ίσως ούτε ένα λάθος στην υποδοχή.

Οι υποδοχείς μας ήταν σε πολύ μεγάλη ημέρα, όπως και η όλη η ομάδα που έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο από τον πρώτο πόντο ως τον τελευταίο. Δεν είχαμε "σκαμπανεβάσματα" από την αρχή ως το τέλος. Τώρα, θα έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για τους τελικούς.

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η Μπούρσα έχει αλλάξει περισσότερο την ομάδα της από ότι εμείς. Σήμερα είναι μια τεράστια ημέρα για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα βόλεϊ ανδρών, που προκρίθηκε και αυτή στον τελικό του Challenge Cup».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x