Βόλεϊ

Κοβάτσεβιτς: «Με τέτοιες εμφανίσεις, δε φοβόμαστε τίποτα»

Περήφανος για την εμφάνιση και την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών από τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μετά τη λήξη του τελικού κόντρα στον Πανναξιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως έπαιξαν πολύ καλύτερα από τον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στον ΑΟ Θήρας και επισήμανε πως δεν πρέπει να πανηγυρίζουν, γιατί έρχονται σημαντικά ματς, ώστε στη συνέχεια, να κατακτήσουν στο υπόλοιπο της σεζόν και τους άλλους τίτλους που διεκδικούν.

Αναλυτικά: «Παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τον ημιτελικό και, όταν κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα, ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια, μετά από έναν δύσκολο ημιτελικό βρήκαν τη δύναμη στον τελικό να παίξουν πολύ καλά. Δεν έχουμε πολύ
χρόνο να το χαρούμε, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν όλους τους τίτλους. Παίζουμε με την Κράσνονταρ τώρα στο Challenge Cup, ωστόσο έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε στον τελικό».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε πως: «Το αποτέλεσμα "αντικατοπτρίζει" την εικόνα του αγώνα. Θέλαμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα, αλλά παίζει ρόλο και τα περιθώρια που σου αφήνει ο αντίπαλός σου. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν ότι αυτή η ομάδα δεν έπρεπε να "σβήσει" και, έστω την τελευταία στιγμή, της έδωσαν το "φιλί της ζωής".

Η αρχηγός μας, Αλίσα Κάλτερ, που για εξωαγωνιστικούς λόγους έλειπε, ήταν μία σοβαρή απώλεια για εμάς. Θέλω να στείλω το μήνυμά μου στους Ναξιώτες. Πρέπει να είναι περήφανοι για αυτήν την ομάδα και να μην την αφήσουν ξανά να περάσει τέτοιες περιπέτειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x