Βόλεϊ

Κοβάτσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός από πέρυσι»

Την πίστη τους πως ο Ολυμπιακός θα πετύχει ξανά τους στόχους του στην Ελλάδα και θα φτάσει μακριά στην Ευρώπη εξέφρασε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, στις δηλώσεις του στη Media day της ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος από την επιτυχημένη περασμένη χρονιά εμφανίστηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας των ερυθρόλευκων είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί.

«Μετά από μια πολύ καλή χρονιά, ίσως η ερώτηση να είναι αν μπορούμε να πάμε καλύτερο ή το ίδιο. Οι δυο πρώτοι στόχοι είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, που είναι οι ίδιοι κάθε χρόνο. Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πιστεύω ότι φέτος έχουμε καλές πιθανότητες και με λίγη ίσως τύχη και προπόνηση να πετύχουμε καλά αποτελέσματα. Αν θα είναι τα ίδια, ή καλύτερα εξαρτάται από εμάς, αλλά σίγουρα θα βάλουμε τα δυνατά μας»

Για την κλήρωση του Challenge Cup: «Είναι παρόμοια με την περσινή χρονιά. Στον πρώτο γύρο κόντρα σε μια ισπανική ή πορτογαλική ομάδα νομίζω ότι εμείς είμαστε το φαβορί και ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ σοβαρό αντίπαλο κατά 90% μια Ρουμανική ομάδα με καλές παίκτριες και καλό προπονητή. Κάτι παρόμοιο με την Τσανάκαλε που αντιμετωπίσαμε την περσινή σεζόν».

Για το αν μπορεί η εμπειρία της περσινής σεζόν να αποτελέσει το κλειδί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Σίγουρα, γιατί κρατήσαμε τις περισσότερες αθλήτριες. Αλλάξαμε φέτος τις δυο ξένες υποδοχείς αν και η Λαζάρεβιτς και η Μαλασάι έκαναν αρκετά καλή δουλειά πέρσι. Είμαι πολύ αισιόδοξος, και η Στέφανι (σ. Νιεμέρ) αλλά η Πολ, η οποία δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα με την ομάδα, θα τις αντικαταστήσουν επάξια, ίσως και καλύτερα. Επίσης στην ομάδα, ήρθαν οι Ζακχαίου, Παπαδοπούλου και η Νομικού οπότε είμαστε σαφώς πολύ πιο δυνατοί από πέρσι με περισσότερες λύσεις από τον πάγκο»

Για το μήνυμά που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Τους υπόσχομαι ότι σίγουρα θα πολεμήσουμε τουλάχιστον το ίδιο με την περσινή σεζόν και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για κάτι περισσότερο. Αυτή είναι η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x