Βόλεϊ

Κοβάτσεβιτς: «Θα γυρίσω κάποια μέρα στον Ολυμπιακό»

Γεμάτος από την πενταετή παρουσία του στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αποχωρεί ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος εξέφρασε την πίστη ότι κάποια μέρα θα επιστρέψει στις Πειραιώτισσες.

Πέντε υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό έζησε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, όπως δήλωσε μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο μετά από 5 πρωταθλήματα (4 νταμπλ), 1 Τσάλεντζ Καπ και 141 νίκς και 3 ήττες στην Ελλάδα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός στο «Φως των Σπορ»

Για την πορεία του στον Ολυμπιακό: «Δεν θα ξεχάσω τον Ολυμπιακό, θα γυρίσω κάποια μέρα. Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια, που θα μου μείνουν αξέχαστα. έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό, είχα θαυμάσιες εμπειρίες και δούλεψα σε έναν οργανωμένο σύλλογο. Δεν έχω δυσάρεστες στιγμές, παρά μόνο τους δύο τελευταίους μήνες που δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το νταμπλ μέσα στο γήπεδο και ήμουν σε καραντίνα. Μόνο αυτό ήταν το δυσάρεστο».

Για τις ομάδες στις οποίες δεν θα πήγαινε ποτέ ως προπονητής: «Είμαι παιδί του Ερυθρού Αστέρα και δεν θα δούλευα ποτέ στην Παρτιζάν, τον ΠΑΟΚ και την Μπεσίκτας».

Για τον διάδοχό του στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Ήταν σωστή η επιλογή του Σπύρου Σαραντίτη, θα συνεχίσει να δουλεύει την ομάδα στα ίδια πρότυπα. Είναι καλός προπονητής και θα το δείτε στην πράξη. Αν ο Ολυμπιακός κρατήσει τις Κονόμι, Χριστοδούλου, Γιώτα, Χίπε δεν θα έχει πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x