Stoiximan Super League

Κοντά σε Πετρόπουλο, παίρνει και Καθάριο

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πετρόπουλος αναμένεται σήμερα να συμφωνήσει με τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει έτοιμη εναλλακτική λύση. Δανεικό τον Καθάριο από τον Ολυμπιακό παίρνουν οι «κυανέρυθροι».

Σύντομα (ίσως) και σήμερα περιμένουν την τελική απάντηση του Αντώνη Πετρόπουλου στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε ο έμπειρος επιθετικός θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενισχύοντας σημαντικά τη γραμμή κρούσης των «κυανέρυθρων».

Αν τελικά δεν αποκτηθεί ο 28χρονος φορ, τότε οι Νεοσμυρνιώτες θα ενεργοποιήσουν το plan B που είχαν προετοιμάσει εδώ και αρκετές μέρες.

Δηλαδή, θα κινηθούν για έναν νεαρό σε ηλικία επιθετικό και θα προχωρήσουν για την απόκτηση ενός έμπειρου μεσοαμυντικού. Αυτός φαίνεται πως είναι ο Παναγιώτης Κόρμος, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται αρκετά σοβαρά από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για τον δανεισμό του Νίκου Καθάριου από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όλες οι πλευρές έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία, ενώ έχει πριν από μερικές ημέρες είχε υπογράψει για 1,5 χρόνο ο Βαλεντίνος Βλάχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x