Τένις

«Κοιμήθηκε» κατά τη διάρκεια του ματς με τον Μάρεϊ ο Κύργιος (video)

Ο Νικ Κύργιος αποκλείστηκε απ’ τον Άντι Μάρεϊ. Για ακόμα μια φορά όμως λίγοι ασχολήθηκαν με το αποτέλεσμα,αφού κατά τη διάρκεια του ματς «κοιμήθηκε» ξεσηκώνοντας σχόλια για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του

Η συμπεριφορά του Νικ Κύργιου απέναντι στον Σταν Βαβρίνκα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον -συνήθως ήσυχο- κόσμο του τένις, που δεν είναι συνηθισμένος στα «κακά παιδιά».

Πάνω που είπε να σοβαρευτεί -και με τον κίνδυνο αυστηρής τιμωρίας να παραμονεύει- ο Ελληνοαυστραλός έδειξε για ακόμα μια φορά το ιδιαίτερο του χαρακτήρα του στον πρώτο γύρο του Grand Slam του US Open.

Η ήττα του (5–7, 3–6, 6–4, 1–6) απ’ τον Άντι Μάρεϊ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, παρότι ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός έδειξε κατά διαστήματα το τεράστιο ταλέντο του «στριμώχνοντας» το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Τα διεθνή δημοσιεύματα, όμως δεν έμειναν ιδιαίτερα σ’ αυτό, αλλά σχολίασαν το «περίεργο» κούρεμά του, τα παπούτσια του και -φυσικά- παραμόνευαν για μια του δήλωση, σχετικά με το περιστατικό που δημιουργήθηκε με τον Σταν Βαβρίνκα.

inner

«Αισθάνομαι πως έχω προχωρήσει. Μπορώ να πως όμως πως έμαθα απ’ αυτό. Έμαθα ότι μερικές φορές θα ήταν καλύτερο να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Ήταν δύσκολο», είπε αφοπλιστικά. Και το τήρησε. Κράτησε το στόμα του κλειστό, όμως και πάλι έδωσε τροφή στα σχόλια αφού έδειξε να… αποκοιμιέται στην καρέκλα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ αρκετές φορές αντέδρασε έντονα.

inner

«Δεν πιστεύω ότι με επηρέασε στο σημερινό παιχνίδι», συνέχισε στις δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε ξανά στη συμπεριφορά του λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς από μας στο χώρο αυτή τη στιγμή που να ήταν τέλειος όταν ήταν 20. Μιλήστε αν ήσασταν».

Δείτε τις καλύτερες στιγμές απ' το ματς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x