NBA

Κόμπι: «Να σταματήσω όταν το επιλέξω»

Ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε έτοιμος για δράση μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του και πρόσθεσε πως σκοπεύει να αποσυρθεί όταν το επιλέξει ο ίδιος κι όχι όταν τον υποχρεώσει το σώμα του.

Αποφασισμένος να αποδείξει πως δεν τελείωσε μπασκετικά είναι ο Κόμπι Μπράιαντ. Μετά από μία σεζόν και κάτι που χάθηκαν λόγω δύο σοβαρών τραυματισμών και στα 36 του χρόνια, ο σούπερ σταρ των Λέικερς νιώθει και πάλι δυνατός και δεν αποκλείει, εφόσον του το επιτρέπει το σώμα του, να παίξει και παραπάνω από τα δύο χρόνια συμβολαίου που έχει ακόμη.

«Το σημαντικό είναι να αποσύρεσαι όταν εσύ το επιλέγεις. Ελπίζω κι εγώ να έχω αυτή τη δυνατότητα και να μην έχω έναν ακόμη καταστροφικό τραυματισμό. Όταν φύγω, θέλω να το κάνω με τους δικούς μου όρους», ανέφερε περικυκλωμένος από τους δημοσιογράφους.

Παράλληλα αρνήθηκε να βάλει ημερομηνία λήξης στην καριέρα του λίγο πριν μπει στη 19η σεζόν του στο ΝΒΑ. «Θα το δούμε αυτό σε δύο χρόνια. Μπορεί να παίξω και περισσότερο. Από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης δεν βλέπω ακόμη το τέλος στο τούνελ».

Ο Κόμπι έπαιξε σε μόλις έξι ματς την περασμένη σεζόν χάνοντας τα πρώτα 19 λόγω της αποθεραπείας του στον τραυματισμένο του αχίλλειο και εν συνεχεία άλλα 57 με πρόβλημα στο γόνατο. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 17 Δεκεμβρίου κόντρα στους Γκρίζλις και τη Δευτέρα αναμένεται να παίξει στο πρώτο φιλικό με τους Νάγκετς στο Σαν Ντιέγκο.

«Περιμένω να παίξει 82 ματς και να παίξει καλά. Είναι ένας παίκτης που μπορεί ακόμη να έχει 23-24 πόντους ανά αγώνα. Το βασικό για μας είναι να παραμείνει υγιής και να μπορεί να βγάλει χωρίς πρόβλημα όλη τη χρονιά. Τον είδα σε κάποιες ατομικές προπονήσεις κι απέχει πολύ από το να αποσυρθεί», δήλωσε ο προπονητής του, Μπάιρον Σκοτ.

Ο βοηθός του, Μαρκ Μάντσεν, πρόσθεσε: «Πιστεύω πως θα δούμε τον παλιό καλό Κόμπι. Μπορεί να παίξει εύκολα άλλα 2-4 χρόνια. Τον είδα να αγωνίζεται αυτό το καλοκαίρι και έδειχνε δυνατός και σε εξαιρετική κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x