Μπάμπης Χριστόγλου

Κόουτς πάρε καμία ιδέα…

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sportfm.gr για τη μεγάλη ευκαιρία που δίνει στον Πέδρο Μαρτίνς το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα Λεβαδειακό, να φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Και ξαφνικά ένα ματς που δεν έχει πολλά να σου πει γίνεται σημαντικό. Μπούκαρε και ο Τουρέ, μπούκαρε και ο Ναουέλ στην αποστολή. Μπορεί σαν παιχνίδι αυτό με τον Λεβαδειακό να μην έχει πολλά να πει μια και είναι πρώτη αγωνιστική ομίλου στο Κύπελλο, είναι ένα ματς όμως που μπορεί να μας ανοίξει την όρεξη για τα προσεχώς.

Διότι προσεχώς ο Ολυμπιακός θα έχει μπόλικη από τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στο κόλπο. Και, γενικότερα, θα είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με την ομάδα που έχει παίξει τα πρώτα ματς. Και μπορεί να αλλάξει δραματικά ο Ολυμπιακός όταν ο Τουρέ, ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, θα πάρει τον ρόλο του μαέστρου στη μεσαία γραμμή. Άλλωστε τον Γιάγια τον έχουμε δει ξανά με τα ερυθρόλευκα να κάνει τα δικά του και τον θαυμάζαμε και μετά, όταν έπαιξε στην Μπαρτσελόνα και τη Σίτι. Είναι ένας παίκτης που ακόμα και με ένα πόδι να του επιτρέπουν οι κόρακες να ακουμπά την μπάλα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά απέναντι στους εσωτερικούς αντιπάλους. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο, εδώ είμαι κι εδώ είστε.

Και από τον κοντό, όμως, περιμένω να δω πολλά πράγματα. Μιλάμε για έναν παίκτη, τον Ναουέλ, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, διάολο στον ένας εναντίον ενός, με ταχύτητα και διεισδυτικότητα. Θα κάνει σίγουρα τον Ολυμπιακό ακόμα πιο γρήγορο και ακόμα πιο επικίνδυνο στην επίθεση.

Και είναι κι άλλα που έχουμε να δούμε. Έχουμε να δούμε, για παράδειγμα, τον Γκιγιέρμε. Τον παίκτη που ήρθε κατόπιν υπόδειξης και του Μαρτίνς και τον έχουμε δει από ελάχιστο ως καθόλου. Να δούμε αν υπάρχουν πράγματα, αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να σταματήσει να δείχνει αυτά τα σημάδια που δείχνει τον τελευταίο καιρό.

Δεν ξέρω αν είναι κούραση ή μπούκωμα από τα συνεχή ματς, ξέρω ότι η ομάδα δείχνει πως θέλει φρεσκάρισμα. Και το ματς με τον Λεβαδειακό είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον κόουτς να πάρει ιδέες για να ξεκινήσει το φρεσκάρισμα το συντομότερο δυνατόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x