Γενικά

Κορακάκη: «Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας. Ποτέ»

Μια ιστορία από την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων μοιράστηκε η Άννα Κορακάκη, γνωστοποιώντας πως θα βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες για να στηρίξει τους αθλητές της φετινής αποστολής.

Στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες θα βρίσκεται η Άννα Κορακάκη.

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής μοιράστηκε μια ιστορία από την παρουσία της στους αγώνες τέσσερα χρόνια πριν και ευχήθηκε στην ελληνική αποστολή, που θα συναντήσει στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Αναλυτικά, το μήνυμά της:
«Μία μικρή ιστορία που νομίζω αξίζει να μοιραστώ...

Στα 18 μου, το 2014, στους Ολυμπιακούς Νέων του Νανζίνγκ βγαίνω 4η, χάνοντας το βάθρο για λίγο κι η απογοήτευση είναι τεράστια. Θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου: "Αφού δεν τα κατάφερα εδώ, σιγά μην κάνω κάτι στους...μεγάλους Ολυμπιακούς σε δύο χρόνια από τώρα. Με τίποτα."

Δύο χρόνια μετά, γίνομαι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία που κατακτά 2 μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.
Και στους αμέσως επόμενους Ολυμπιακούς Νέων, Αθλήτρια-Πρότυπο για τους νέους αθλητές που συμμετέχουν στο Μπουένος Άιρες 2018.

Έτοιμη και ενθουσιασμένη αύριο για το μακρύ ταξίδι & τη μεγάλη αυτή ευκαιρία να εμψυχώσω, να στηρίξω και να μοιραστώ γνώσεις κι εμπειρίες με τους μελλοντικούς αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού!? Προς όλους τους αθλητές και ειδικά της ελληνικής ομάδας, το μήνυμα είναι να χαρείτε αυτή την εμπειρία, ό,τι κι αν συμβεί! Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας. Ποτέ
».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x