Η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια από τον ΠΣΑΤ, αλλά μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου δεν στάθηκε μόνο στη βράβευσή της, αλλά για τη δημιουργία του προπονητήριου στη Δράμα από τον συντοπίτη της εφοπλιστή Άρη Θεοδωρίδη.

«Το πιο θετικό είναι πως όταν θα τελειώσω την καριέρα μου θα υπάρχει ένας χώρος για την ελληνική σκοποβολή. Το νέο προπονητήριο αεροβόλων όπλων βρίσκεται στο κέντρο της Δράμας, ενώ είναι και υπό κατασκευή, εκτός πόλης, το αντίστοιχο για τα πυροβόλα 25 μ. Θα ξεκινήσω προπονήσεις τη νέα χρονιά και επιτέλους θα κάνω προετοιμασία σε σωστές συνθήκες», τόνισε.

Μιλώντας για τη βράβευσή της είπε: «Είναι μια αναγνώριση της δουλειάς που κάνω και μεγάλη τιμή. Παράλληλα είναι και μια πολύ καλή προβολή για το άθλημα που κάνω και ανήκει στα ερασιτεχνικά».

Όσο για το πρόγραμμά της για το νέο έτος και τις νέες προκλήσεις; «Είναι η πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια που κάνω τόσο μεγάλο διάλειμμα. Το νέο έτος πάντως είναι γεμάτο με διοργανώσεις, καθώς υπάρχουν ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αεροβόλων και πυροβόλων όπλων, ευρωπαϊκοί αγώνες και Παγκόσμια Κύπελλα, ενώ ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ