Επικαιρότητα

Κορινθία: Λαθροθήρες ισχυρίστηκαν ότι κυνηγούσαν... τσακάλια!

Οι δυο επιβάτες είχαν ένα κυνηγετικό όπλο εκτός θήκης γεμάτο με τρία φυσίγγια, το οποίο είχε παραποιηθεί παράνομα για να δέχεται περισσότερα

Το αγροτικό φορτηγάκι με τους δυο επιβάτες που κινούνταν μέσα στη νύχτα σε έναν δασικό δρόμο έξω από την κοινότητα του Αρχαίου Φενεού Κορινθίας, κινητοποίησε τους θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και τον δασοφύλακα του Δασαρχείου Ξυλοκάστρου που το σταμάτησαν άμεσα.

Ανάμεσά τους, οι δυο επιβάτες είχαν ένα κυνηγετικό όπλο εκτός θήκης γεμάτο με τρία φυσίγγια, ενώ είχε παραποιηθεί παράνομα για να δέχεται περισσότερα. Έτσι, κατασχέθηκε μαζί με ένα κυνηγετικό γιλέκο που έφερε 31 φυσίγγια και μία ηχομιμητική συσκευή η οποία αναπαρήγαγε κραυγές από λύκους και τσακάλια!

Οι λαθροθήρες ισχυρίστηκαν ότι κυνηγούσαν... αγρίμια για να προστατεύσουν τα πρόβατα της περιοχής, αλλά δεν έγιναν πιστευτοί και συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου. Σε βάρος τους υποβλήθηκε μήνυση για παράνομη θήρα σε βραδινή ώρα και εκτός κυνηγετικής περιόδου και για παράνομη μεταφορά και παραποίηση κυνηγετικού όπλου. Το όπλο, τα φυσίγγια και η ηχομιμητική συσκευή κατασχέθηκαν, όπως και το φορτηγάκι τους.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x