Στίβος

Κορυφαίοι στην Ευρώπη Τεντόγλου, Κυριακοπούλου, όρια για Πόλακ, Τσάκωνα

Το δεύτερο μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του έκανε στη διάρκεια του μίτινγκ στίβου «Χανιά 2018» ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο πρωταθλητής του μήκους ξεπέρασε τα 8.19 στο έκτο και τελευταίο άλμα του στον αγώνα και σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για φέτος στο αγώνισμα.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με 7.84, συνέχισε με 7.99, 8.01 και 7.96, ενώ άφησε την πέμπτη προσπάθεια.

«Ιπτάμενη» ξανά στην αγαπημένη της πόλη η Νικόλ Κυριακοπούλου, ξεπέρασε τα 4.72 στο επί κοντώ γυναικών και σημείωσε την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη και την πέμπτη καλύτερη για φέτος.

Η 31χρονη σταρ ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4.40, συνέχισε στα 4.60, πέρασε με τη δεύτερη τα 4.72 κι έπειτα απέτυχε στα 4,84, όμως στάθηκε άτυχη στο τρίτο της άλμα.

inner

Εξαιρετική παρουσία στο ίδιο αγώνισμα και για την Ελένη Πόλακ με 4.45. Η νεαρή πρωταθλήτρια με το συγκεκριμένο άλμα «έπιασε» το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου έπιασε στα 200 μέτρα και ο Λυκούργος Τσάκωνας με χρόνο 20.62 και την πρώτη θέση.

Στο επί κοντώ ανδρών, ο Αντώνης Σάντας με 4.80 «έπιασε» το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιόρ.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν νικητής στη σφαιροβολία με 18.72, επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων με τη σφαίρα των ανδρών και ξεπέρασε το δικό του 18.66 από τις 28 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x