Επικαιρότητα

Κοσμοσυρροή για την ονομαστική εορτή του Παντελή Παντελίδη

Από τις επτά και μισή το απόγευμα τόσο η καφετέρια, όσο και το πρακτορείο που διαθέτει η οικογένεια Παντελίδη, στο ίδιο σημείο, έχουν κατακλυστεί από εκατοντάδες άτομα.

Ανήμερα της εορτής του, σήμερα Τετάρτη, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, βρέθηκαν στην καφετέρια που διατηρεί η οικογένεια του, στη Νέα Ιωνία.

inner

Από τις επτά και μισή το απόγευμα τόσο η καφετέρια «Άρωμα Πλατεία», όσο και το πρακτορείο που διαθέτει η οικογένεια Παντελίδη, στο ίδιο σημείο, έχουν κατακλυστεί από εκατοντάδες άτομα, που πέρασαν από εκεί για να τιμήσουν την ονομαστική γιορτή, του αγαπημένου τους τραγουδιστή. Τα ηχεία παίζουν στη διαπασών γνωστές επιτυχίες του Παντέλου, όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, ενώ τα δάκρυα ξεχειλίζουν από τα μάτια ατόμων κάθε ηλικίας.

inner

Μετά από κάλεσμα που απεύθυναν μέλη της οικογένειας του Παντελή στο Facebook, οι fan του τραγουδιστή έδωσαν δυναμικά «το παρών». Ο δρόμος της 28ης Οκτωβρίου, όπου βρίσκεται η καφετέρια, είναι απροσπέλαστη για τα αυτοκίνητα, από τον κόσμο που βρίσκεται εκεί μέχρι και αυτή την ώρα, για να τιμήσει τον τραγουδιστή. Οι φίλοι του και οι θαυμαστές του νωρίτερα άφησαν μπαλόνια στον αέρα με αφιερώσεις στο γνωστό τραγουδιστή φωνάζοντας, «Παντέλο αθάνατος».

inner

Στη συνέχεια κάθισαν στη μέση του δρόμου τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του. Στο κατάστημα βρίσκεται η μητέρα του, ο πατέρας του και τα δύο αδέρφια του, τα οποία υποδέχονται το πλήθος του κόσμου.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x