Επικαιρότητα

Κουβέλης: Με προϋποθέσεις θα επέστρεφα στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν μπορεί να κρύψει την ανυπομονησία του να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές και να αναλάβει κάποιο ρόλο ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Ετσι, μετά τις κατηγορηματικές δηλώσεις του ότι δεν επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα για ρόλους, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Φώτης Κουβέλης σήμερα τα γύρισε.

«Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα» όπως τόνισε μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Κουβέλης αναφερόμενος στην πολιτική που πρέπει τώρα να ακολουθηθεί είπε ότι «Η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι πάντοτε αναγκαία αλλά εκείνο που πρέπει να γίνει είναι τα αντίρροπα...Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα».

Σε σχέση με τις κινητοποιήσεις των αγροτών τόνισε ότι όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται αυτό επιθυμούν να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά, όμως ανεξάρτητα από αυτό υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πραγμάτων και της κυβέρνησης.

Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συμπληγάδες είπε χαρακτηριστικά «αλλά υπάρχει δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες».


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x