Ελλάδα

Κουμπούρας: «Πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Για τη φετινή πορεία του Ρεθύμνου στην Basket League μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM ο Φάνης Κουμπούρας, ενώ αναφέρθηκε στην ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ και τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα.

Την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο γκαρντ του Ρεθύμνου, Φάνης Κουμπούρας σε συνέντευξή του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το Βάιο Τσούτσικα και σημείωσε την εκτίμησή του πως η κρητική ομάδα θα πάρει τη νίκη στον αυριανό αγώνα της απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ακόμα σχολίασε τις επιλογές για τις βασικές πεντάδες στο All Star Game του ΝΒΑ, αλλά και το ποιες ομάδες θεωρεί πως έχουν τις καλύτερες πιθανότητες για να προχωρήσουν αρκετά στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Κουμπούρα:

Για τη φετινή πορεία του Ρεθύμνου και τον αυριανό (24/1) αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε πολύ καλά, είμαστε τέταρτοι. Δεν ξέρω αν περιμέναμε να είμαστε τόσο ψηλά. Κάναμε μια κακή ήττα στην έδρα μας από τα Τρίκαλα και περιμένω να την ρεφάρουμε με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε έρθει από τρεις σερί ήττες και πρέπει να κερδίσουμε. Αγωνιστικά είμαστε καλά και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το τι αλλάζει με την επιστροφή του Σάφτεναρ: «Είναι πολύ καλός στο low post και μπορεί να σουτάρει καλά, γεγονός που κάνει ευκολότερο το έργο των υπολοίπων».

Για τα φαβορί της φετινής Ευρωλίγκας: «Η ΤΣΣΚΑ είναι εξωπραγματική φέτος με τον Τεόντοσιτς και τον Ντε Κολό να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλές όπως και οι δυο ελληνικές ομάδες. Στο μπάσκετ παίζουν μεγάλο ρόλο οι σταρ και ευτυχώς ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν τέτοιους παίκτες».

Για τις βασικές πεντάδες στο NBA All Star Game: «Λογικές οι πεντάδες του καταλαβαίνω γιατί συμμετέχει ο Καρμέλο Άντονι και θα ήθελα να δω και κάποιον από τους Ατλάντα Χοκς. Θα ήταν κρίμα να είναι μην κάποιος από αυτήν την ομάδα και να είναι μόνο ο προπονητής τους. Ωστόσο ο Λάουρι κάνει καταπληκτική χρονιά».

Για το ποιόν θα έβαζε στη θέση του τραυματία Μπράιαντ αν ήταν στη θέση του Στιβ Κερ: «Στη θέση του Μπράιαντ θα έβαζα μάλλον τον Χάρντεν, αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί γκαρντ στη Δύση. Και ο Λίλαρντ κάνει καταπληκτική χρονιά».

Για τον Στέφεν Κάρι που πήρε τις περισσότερες ψήφους για το NBA All Star Game: «Εξαιρετική ντρίμπλα και μπορεί να σουτάρει πάρα πολύ γρήγορα, μπορεί να σουτάρει σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x