Βόλεϊ

Κουρνέτας: «Μοναδικό να βλέπεις γεμάτο ένα τέτοιο γήπεδο»

Πανευτυχής με την εξαιρετική πορεία του ΠΑΟΚ και την επισφράγισή της με την κατάκτηση του νταμπλ εμφανίστηκε ο Βασίλης Κουρνέτας. «Το πιστέψαμε και τα καταφέραμε», είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και περήφανος για την υπέρβαση του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν παρουσιάστηκε ο Βασίλης Κουρνέτας.

«Είναι το πρώτο μου νταμπλ μετά τον Ολυμπιακό και αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία. Ο Ολυμπιακός είχε δείξει δίκαια πως είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ, καταφέραμε όμως σιγά σιγά να πιστέψουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή και τα καταφέραμε», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πολύπειρος πασαδόρος και συνέχισε αναφερόμενος στην εξαιρετική ατμόσφαιρα στην Πυλαία:

«Έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική ομάδα, αλλά και πάλι ήταν μοναδικό να βλέπεις ένα τόσο μεγάλο γήπεδο γεμάτο».

«Στον πρωταθλητισμό θα υπάρξει αμφισβήτηση. Ακόμα και οι αποχωρήσεις από κάποια ομάδα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν έχω να δώσω κάποια απάντηση. Είναι μεγάλη μου χαρά που τα καταφέραμε και τώρα είναι ώρα να πανηγυρίσουμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x