Ελλάδα

Κουταλιανός: «Σοβαροί και συνεπείς με Ολυμπιακό»

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές του Κολοσσού Ρόδου μέσα στη σεζόν είναι αυτή ενάντια στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Μιχάλη Κουταλιανό. «Σοβαροί και συνεπείς», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

«Τεστ» για να καταλάβει το πόσο έχει προοδεύσει ο Κολοσσός Ρόδου, επισήμανε ο Μιχάλης Κουταλιανός πως είναι για την ομάδα του το παιχνίδι ενάντια στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στο πρόγραμμά μας. Αλλά, όταν αντιμετωπίζεις ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου αυτό που θες να δεις είναι το πόσο έχεις βελτιωθεί και το πόσο προοδεύεις ως σύνολο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία νέα κατάσταση, με νέο προπονητή, αλλά εμείς θέλουμε να μπούμε στο παρκέ σοβαροί και συνεπείς και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού των Ροδιτών.

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε κι αυτός στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την εν λόγω αναμέτρηση, τονίζοντας πως είναι το κατάλληλο ματς για να κερδίσει εμπειρίες.

«Ο Ολυμπιακός είναι καλή και δυνατή ομάδα. Κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να παίρνουμε νέες εμπειρίες. Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η καλή προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό», ήταν τα λόγια του 21χρονου γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x