Αγγλία

Κρατάει Τόρες και… θαυμάζει Ρούνεϊ ο Μουρίνιο

Τα σενάρια που θέλουν τον Φερνάντο Τόρες να αποχωρεί απ’ την Τσέλσι διέψευσε κατηγορηματικά ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ δήλωσε… θαυμαστής του Γουέιν Ρούνεϊ.

Βροντερό όχι στην φημολογούμενη αποχώρηση του Φερνάντο Τόρες είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως δεν θα γίνει εκκαθάριση στο ρόστερ της Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις πρώτες μέρες της δεύτερης θητείας του στην Τσέλσι ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά σοβαρές διορθώσεις σε λεπτομέρειες.

«Ο Φερνάντο θέλει πολύ να μείνει και να δουλέψει σκληρά. Αν το καλύτερο για όλους μας είναι να μείνει, ας τον βοηθήσουμε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό», σχολίασε, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το ρόστερ της ομάδας

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω με αυτά τα φανταστικά, ταλαντούχα παιδιά. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε την φιλοσοφία της ομάδας. Ένας ή δύο παίκτες που ίσως προστεθούν στο ρόστερ, θα είναι μόνο για συμπλήρωμα».

Όσον αφορά τον Γουέιν Ρούνεϊ και την πιθανότητα να αποτελέσει στόχο των «μπλε» σχολίασε: «Δεν σχολιάζω για παίκτες που παίζουν σε άλλες ομάδες. Νομίζω πως είναι σε ιδανική ηλικία. Είναι ώριμος αγωνιστικά, έχει μεγάλη εμπειρία και είναι ακόμα νέος. Απ’ αυτόν εξαρτάται όμως, τι θέλει και τι τον κάνει χαρούμενο».

Μάλιστα δεν δίστασε να ταυτίσει τον 27χρονο επιθετικό με τον εαυτό του: «Είναι κάπως σαν εμένα. Δεν χρειάζεται παραπάνω χρήματα στον λογαριασμό του, ούτε ένας παραπάνω τίτλος θα κάνει τη διαφορά. Θέλει να είναι χαρούμενος. Που θα βρει περισσότερη χαρά για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του; Μου αρέσει σαν άνθρωπος, του εύχομαι τα καλύτερα».

Επιμέλεια: Εύα Ζαχαριουδάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x