Χάντμπολ

Κράτησε Δημητρούλια, απέκτησε Ζυγούρα ο ΠΑΟΚ

Με διπλή ανακοίνωση πέρασε η μέρα στο γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την παραμονή του τεχνικού, Δημήτρη Δημητρούλια, στον πάγκο για τον επόμενο χρόνο και την απόκτηση της Αγνής Ζυγούρα από την πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία, επίσης, για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Δημητρούλια:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνουν τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Δημήτρη Δημητρούλια.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε στο τιμόνι της ομάδας στις αρχές Μαρτίου και η συνεργασία θα συνεχιστεί και τη σεζόν 2018-2019.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: "Είναι μοναδική χαρά για μένα να δουλέψω για μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Σκοπός μας είναι με πολλή και ποιοτική δουλειά να δημιουργήσουμε ένα DNA νικητή που θα αποδίδει ‘ελκυστικό’ χάντμπολ και θα αποπνέει πάθος και φιλοδοξία.

Οι προσθήκες και οι αποχωρήσεις στην ομάδα θα είναι προσαρμοσμένες στην ποιότητα, το χαρακτήρα, αλλά και στο μοντέλο παιχνιδιού που θέλουμε να χτίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τον έφορο της ομάδας, Δημήτρη Χασεκίδη, έναν άνθρωπο με όραμα και πολλή πίστη στην ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μου, των συνεργατών μου, αλλά και της διοίκησης, είναι να δημιουργήσουμε τον επόμενο πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και το μεγάλο όραμα μας είναι η υψηλή ανταγωνιστικότητα σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον προπονητή και καλή αγωνιστική σεζόν».

Η ανακοίνωση για Ζυγούρα:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Αγνή Ζυγούρα, η οποία θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Η διεθνής από την Καστοριά, με πολλούς τίτλους και διακρίσεις στο ιστορικό της, οποία αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν στον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x