Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Κρίνονται οι «ελληνικές» μεταδόσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ, Europa League!

Την Πέμπτη το βράδυ θα ξέρουν τα κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League αν θα μπορούν να ελπίζουν ως το τέλος στο μέγιστο των «ελληνικών» μεταδόσεων.

Κατ' αρχήν είναι η ρεβάνς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Σταντάρ Λ, για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά οι ρεβάνς Ατρόμητου (με Σαράγεβο) και Αστέρα Τ. (με Μάϊντς).

Έτσι, η ΝΕΡΙΤ και η Nova σε πρώτη φάση θα ξέρουν αν θα ...μετατεθούν για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ οι ελπίδες και για δεύτερη παρουσία (εκτός του Ολυμπιακού) ελληνικής ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ. Αν, δηλαδή, το δημόσιο κανάλι και το συνδρομητικό θα έχουν από ένα «ελληνικό» παιχνίδι κάθε αγωνιστική εβδομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απ' την άλλη πάλι η Nova, αλλά και ο ΑΝΤ1 περιμένουν το «μοίρασμα» έως και τεσσάρων «ελληνικών» αγώνων στους ομίλους του Europa League. Θα είναι το μεγιστο αν προχωρήσουν (και) μετά τα πλέι οφ οι Ατρόμητος, Αστέρας, αν τα καταφέρει (στα πλέι-οφ) ο ΠΑΟΚ και αν φυσικά δεν μπορέσει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός και περάσει σε αυρτούς του Europa League.

Πάντως υπάρχει και το χειρότερο σενάριο για ΑΝΤ1, Nova, δηλαδή της καθόλου ελληνικής παρουσίας στους ομίλους του Europa League. Και βέβαια το χειρότερο του μίνιμουμ για Nova, ΝΕΡΙΤ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο της εξασφαλισμένης εκεί συμμετοχής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x