Τένις

Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για την τύχη του Γουίμπλεντον

Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί αν υπάρχει η δυνατότητα να διεξαχθεί σε κάποια άλλη ημερομηνία το βρετανικό major, ή ακόμα και να ματαιωθεί.

Η προσεχής εβδομάδα θα είναι καθοριστική για το αν και κάτω από ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί το Wimbledon, αφού ακόμα και το ενδεχόμενο να ματαιωθεί, φαίνεται να είναι αρκετά πιθανό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των διοργανωτών, οι αποφάσεις θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, πάντα σε συνεννόηση με την ATP, την WTA και την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Για την διεξαγωγή υπάρχουν δύο αντικειμενικές δυσκολίες, αφού η πρώτη έχει να κάνει με την επιθυμία να μην διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η δεύτερη και πιο ρεαλιστική αφορά την επιφάνεια (γρασίδι) που καθιστά απαγορευτική την διεξαγωγή σε διαφορετική εποχή.

Το μόνο ευνοϊκό σημάδι είναι η αναβολή των Ο.Α που επιτρέπει ίσως την μεταφορά του βρετανικού major, προς το τέλος του Ιουλίου. Θυμίζουμε πως στο καλεντάρι του Σεπτεμβρίου έχουν στριμωχτεί το US Open και μια εβδομάδα μετά το τέλος του, το Roland Garros.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x