Γενικά

Κρίσιμη η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού - Αγωνία για την επόμενη μέρα

Κρίσιμη θεωρείται η αυριανή μέρα για τον Παναθηναϊκό καθώς είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου (18:00, κλειστό «Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος).

Κρίσιμη θεωρείται η αυριανή μέρα για τον Παναθηναϊκό καθώς είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου (18:00, κλειστό «Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος), η οποία έχει ανακοινωθεί από τις 3 Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

1. Έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Γουδή,
2. Λογοδοσία Δ.Σ.,
3.Έκθεση Έξελεγκτικής Επιτροπής,
4. Έγκριση απολογισμού ληξάσης περιόδου ,
5. Απαλλαγή της απερχόμενης Διοίκησης,
6. Παρουσίαση του σχεδιασμού από πλευράς των υποψηφίων σχετικά με την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των χρεών του Α.Ο., και
7. Διενέργεια Εκλογών.

Το μεγάλο θέμα, φυσικά, είναι οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου. Ως γνωστόν, ο νυν πρόεδρος, Δημήτρης Μπαλτάκος και η παρούσα διοίκηση έχουν δηλώσει ανοικτά και σε όλους τους τόνους ότι δεν θα «κατεβάσουν» ψηφοδέλτιο. Το ίδιο έχει πει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος νωρίτερα είχε εκφράσει την πρόθεσή του να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη, αλλά η έντονη διαμάχη του με τον Μπαλτάκο, αποτέλεσε εμπόδιο σε αυτή την πρόθεση.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ότι τα πάντα είναι «θολά». Κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι αύριο και κυρίως ποιο θα είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού Α.Ο, από τη στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται να ασκήσει διοίκηση, μετά και τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Είναι άγνωστο τι θα… ξημερώσει από Δευτέρα στον Ερασιτέχνη, με το «φάντασμα» της διοίκησης πρωτοδικείου να κάνει ξανά την εμφάνισή του. Κι αυτό δεν είναι υπερβολή, μα μια πραγματικότητα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Ερασιτέχνη γίνονται μεγάλες και σοβαρές προσπάθειες, προκειμένου αύριο να υπάρξει απαρτία. Να είναι, δηλαδή, το 50% συν ένας από τα ενεργά μέλη, τα οποία είναι περίπου 300.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα γίνει στις 4/06, την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x