Ισπανία

Κρόιφ: «Ο Ρονάλντο δεν θα παίξει ποτέ στην Μπαρτσελόνα»

Παράλογο θεωρεί ο Γιόχαν Κρόιφ το σενάριο να πάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Καμία βάση δεν δίνει ο Γιόχαν Κρόιφ στις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενδέχεται να μετακομίσει στη Βαρκελώνη για να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα.

Τροφή σ’ αυτά τα σενάρια έδωσε η συνάντηση του ατζέντη του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες, με τον Ζοάν Λαπόρτα. Ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» φιλοδοξεί να γίνει και νυν και αναμένεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες για την εκλογή διοίκησης στον καταλανικό σύλλογο.

Επομένως τι καλύτερο θα μπορούσε να υποσχεθεί στους φίλους της ομάδας από μια μεταγραφή του Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα! Αν τυχόν γινόταν πραγματικότητα μία τέτοια μεταγραφή, θα την καθιστούσε ως την απόλυτη κυρίαρχο στην Ισπανία και πιθανότατα στην Ευρώπη.

Ωστόσο ο Γιόχαν Κρόιφ, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία ο Λαπόρτα, μοιάζει δύσπιστος για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής. «Είναι ένας παραλογισμός να νομίζει κανείς ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα» δήλωσε ο Ολλανδός.

Στη συνέχεια ο Κρόιφ αναφέρθηκε και στη σεναριολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νου»: «Φυσικά θα υπάρξουν ορισμένες ομάδες που θα πληρώσουν 200 εκατομμύρια ευρώ για να εντάξουν το Μέσι στο δυναμικό τους, αλλά δε νομίζω πως θα φύγει ποτέ για τα χρήματα».

Το πρόβλημα του Μέσι στην Μπαρτσελόνα θεωρεί πως είναι κάτι πιο προσωπικό: «Εκτιμώ πως έχει κάτι συμβεί στο εσωτερικό της ομάδας που ενοχλεί το Μέσι. Πολλά συμβαίνουν καθημερινά που κανείς από μας δεν τα γνωρίζει».

Την περασμένη άνοιξη ο 27χρονος Αργεντινός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2018 και του αποφέρει ετησίως περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x