Ισπανία

Κρόος: «Σωστή η απόφαση να έρθω στη Ρεάλ»

Σωστή ήταν η επιλογή του Τόνι Κρόος να αφήσει τη Μπάγερν για τη Ρεάλ, όπως δήλωσε ο ίδιος, που επισήμανε ότι είναι πολύ χαρούμενος στη Μαδρίτη.

Η καλύτερη απόφαση αποδείχθηκε για τον Τόνι Κρόος η μεταγραφή από την Μπάγερν στη Ρεάλ, όπως επισήμανε ο ίδιος. Ο Γερμανός μέσος άφησε τους Βαυαρούς το καλοκαίρι για να πάει στη «βασίλισσα» και όπως δήλωσε, έπραξε σωστά.

«Όταν αποφάσισα να φύγω από την Μπάγερν, δεν ήξερα τι θα με περίμενε στον επόμενο σύλλογο της καριέρας μου. Είχα ανάγκη όμως από κάτι καινούριο και όπως αποδείχθηκε, πήρα τη σωστή απόφαση. Το να φύγω από τη Μπάγερν και να έρθω στη Ρεάλ ήταν η καλύτερη επιλογή. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», είπε ο 24χρονος μέσος που μίλησε και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που κατέκτησε με τους «μερένχες».

«Χαίρομαι που κατέκτησα το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για δεύτερη φορά. Το τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλοι οι παίκτες δουλεύουμε σκληρά και είμαστε μια οικογένεια. Οι τίτλοι είναι η ανταμοιβή για τη δουλειά μας», ήταν τα λόγια του παίκτη των Μαδριλένων, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια της σεζόν.

«Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τις υπόλοιπες διοργανώσεις όπου θα έχουμε δύσκολη συνέχεια. Αρχικά είναι το κύπελλο που τον Ιανουάριο αντιμετωπίζουμε την Ατλέτικο και αν την περάσουμε, θα αναμετρηθούμε με την Μπαρτσελόνα. Έχουμε επίσης να υπερασπιστούμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και τέλος, υπάρχει και το Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα κοντράρουμε μεγάλες ομάδες όπως η Μπάγερν, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα. Θα είναι δύσκολο, όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή φόρμα», δήλωσε Γερμανός διεθνής.

Το 2014 ήταν πολύ καλή χρονιά για τον Τόνι Κρόος, καθώς στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την εθνική του. Συλλογικά κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο στη Γερμανία με τη Μπάγερν ενώ με τη Ρεάλ έχει σηκώσει ήδη ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τον ίσιο να τονίζει ότι το να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν κάτι ξεχωριστό.

«Ήταν μία πολύ καλή χρονιά γεμάτη από υπέροχες στιγμές, όμως Η νίκη μας με τη Γερμανία στον τελικό του Ρίο το καλοκαίρι ήταν κάτι το ξεχωριστό. Δε γίνεσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάθε χρόνο. Η Γερμανία περίμενε πολύ καιρό γι' αυτό το τρόπαιο. Ήταν η καλύτερη στιγμή του χρόνου. Γενικά πάντως, το 2014 ήταν πολύ καλή χρονιά για εμένα. Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές για να θυμάμαι», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x