Μπάμπης Χριστόγλου

Κρυφτείτε, έρχεται και το γκολ (video)

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sport-fm.gr για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Και αν δεν πιστεύεις εμένα, τον γαύρο, άκου τι είπε ο Δέλλας μετά το ματς με τον Παναιτωλικό. Το ανησυχητικό θα ήταν να μην κάνει φάσεις ο Ολυμπιακός. Να σκας που δεν μπαίνει η μπάλα μέσα με ευκολία αλλά δεν είναι εκεί το μεγάλο ζήτημα.

Μπορεί η αστοχία να σου έχει κόψει βαθμούς, να σου έχει κοστίσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και άλλες γκέλες, η ουσία είναι όμως πως με τη συχνότητα που φτιάχνει ευκαιρίες ο Ολυμπιακός όταν βρει και το εύκολο γκολ θα γίνει της Πόπης το κάγκελο.

Το είδαμε το έργο και απέναντι στον Παναιτωλικό. Παρά το ότι έμοιαζε στο ξεκίνημα με την κόντρα στο σουτ του Ποντένσε ότι η τύχη θα χαμογελάσει λίγο η κατάσταση δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός έβαλε μόνο δύο γκολ και αντί για θρίαμβο έκανε μια συμβατική νίκη. Γι’ αυτό και ο Μαρτίνς είπε μετά το ματς ότι ο Ολυμπιακός παλεύει και δουλεύει για να λύσει αυτό το ζήτημα, γι’ αυτό και ψάχνει κανόνι για μπροστά.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η ομάδα δείχνει μέσα στο γήπεδο να δουλεύει σωστά αλλά και συνυπολογίζοντας το ότι ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να φέρει βαρβάτο σέντερ φορ τον Ιανουάριο σου δημιουργείται η αίσθηση, για να μην πω σιγουριά, πως το θέμα με το γκολ θα λυθεί. Και μπορείς να ρίχνεις το βάρος της σκέψης σου στην ουσία. Η οποία λέει πως η ομάδα δείχνει να έχει βρει έναν πολύ καλό ως εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο Μάρτινς έχει καταφέρει να μοντάρει έναν βασικό κορμό, οι παίκτες έχουν τρεξίματα μέχρι το 90φεύγα.

Για να το πούμε και διαφορετικά, φτιάχνεται μια ομάδα η οποία ακόμα και αν συνεχίσουν οι… απέναντι να μαρκάρουν με μανσέτες και να κάνουν τάπες εντός περιοχής θα την έχει την ευκαιρία της να κάνει το μεγάλο κόλπο και να τους αρπάξει αυτό που τους έχουν τάξει! Και εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας…

Και κάτι ακόμα… Όταν κυνηγάς μια ομάδα που έχει να πάρει πρωτάθλημα από την εποχή του πρώτου ΠΑΣΟΚ του αυθεντικού είναι περισσότερο πιθανό να της προκαλέσεις παραπατήματα παρά να τα κάνεις εσύ που ξέρεις πως είναι να παίρνεις την κούπα κάθε χρόνο, έστω με ορισμένες εξαιρέσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x