Κολύμβηση

Ξανά σε λειτουργία το ανακαινισμένο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης (pics)

Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, μετά την ανακαίνιση.

Παραδόθηκε στη διάθεση των αθλητών της Θεσσαλονίκης από τον ΕΑΚΘ, η πλήρως ανακαινισμένη εξωτερική πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου της πόλης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στη συγκεκριμένη εγκατάσταση αλλάχθηκαν όλες οι παλιές, σκουριασμένες και επικίνδυνες σωληνώσεις στο μηχανοστάσιο, ενώ άδειασε η εξωτερική πισίνα για να καθαριστεί και να παραδοθεί σε αθλητές και αθλούμενους μία πεντακάθαρη δεξαμενή, όπου το νερό θα είναι απόλυτα διαυγές.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, Αλέξης Σαββίδης, αναφέρει σχετικά: «Μετά τις εργασίες που έγιναν στο Εθνικό κολυμβητήριο με την αντικατάσταση των φίλτρων και περιμετρικά των σωληνώσεων της 50άρας πισίνας, απομένει μόνο η αλλαγή των εναλλακτών, που έχει προγραμματιστεί, έτσι ώστε και στα τρία κολυμβητήρια της πόλης μας, Ποσειδώνιο, Εθνικό και Νεάπολης, να εκμηδενίζονται πλέον οι πιθανότητες ενός ξαφνικού κλεισίματος λόγω βλάβης στα μηχανοστάσιο τους. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά την Επιτροπή Διοίκησης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης για την τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει, ώστε τα κολυμβητήριά μας να βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο».

Το Εθνικό κολυμβητήριο τίθεται λοιπόν ξανά στη διάθεση όχι μόνο των αθλητών αλλά και του κοινού, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι μπορεί να κάνει χρήση και των τριών κολυμβητηρίων καθημερινά από τις 10:00 ως τις 17:00 μετά την επέκταση του ωραρίου που αποφάσισε από πέρσι το καλοκαίρι η διοίκηση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, προσκομίζοντας βέβαια τις απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις (παθολόγο ή καρδιολόγο και δερματολόγο).

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x