Στίβος

Ξανά στις επάλξεις η Κυριακοπούλου

Έτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στους αγώνες του κλειστού στίβου είναι πλέον η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ του 2015 στο Πεκίνο έμεινε εκτός στρωμάτων τους έξι τελευταίους μήνες, λόγω κύησης, και τώρα ετοιμάζεται για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, ώστε να επιστρέψει δυναμικά στις επάλξεις.

«Ξεκίνησα να γυμνάζομαι χαλαρά στο σπίτι μετά τις πρώτες 20 ημέρες και στις 40 ημέρες από τη γέννα άρχισα να πηγαίνω στο γυμναστήριο», τόνισε η νέα αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη.

«Χθες έπιασα για πρώτη φορά κοντάρι μετά τη γέννηση του παιδιού. Κάναμε κάποιες ασκήσεις και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε και άλματα», συμπλήρωσε η 31χρονη σταρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ήδη θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά και ευελπιστεί πως θα είναι από τις πρωταγωνίστριες στον κλειστό και ειδικότερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ τον ερχόμενο Μάρτιο. «Η προπόνηση πάει πολύ καλά, βρισκόμαστε πιο μπροστά από ότι περιμέναμε. Σε κάθε περίπτωση, δεν βιαζόμαστε, θέλω να πάμε αργά και σταθερά.

Ωστόσο, οι στόχοι είναι υψηλοί δεν θα μπω μόνο για το ξεμούδιασμα, αλλά για να διακριθώ. Η περίοδος του κλειστού θέλω να είναι για μένα το "σκαλοπάτι" για μια ακόμη καλύτερη παρουσία στον ανοιχτό στίβο. Νιώθω πολύ καλά και έτοιμη να γυρίσω και πάλι στην αγωνιστική δράση», κατέληξε η Κυριακοπούλου.

Ο τελευταίος της αγώνας ήταν στις 9 Ιουλίου 2016 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου του Άμστερνταμ, όπου ήταν τέταρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x