Επικαιρότητα

Ξεκινά η διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ

Στόχος σύμφωνα με την Συγγρού είναι η «δημιουργία μίας νεολαίας που θα εκπροσωπεί τον μέσο νέο της χώρας με ικανά στελέχη από την κοινωνία και όχι δημιουργήματα του κομματικού σωλήνα»

Ξεκινούν οι διαδικασίες επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ με το συνέδριο να διεξάγεται από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ, στόχος είναι η «δημιουργία μίας νεολαίας που θα εκπροσωπεί τον μέσο νέο της χώρας με ικανά στελέχη από την κοινωνία και όχι δημιουργήματα του κομματικού σωλήνα».



Μετά τη συνάντησή του με τη νέα διοικούσα επιτροπή, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε διαλύσει την ΟΝΝΕΔ τον περασμένο ?Απρίλιο, επεσήμανε πως «στόχος μας είναι να φτιάξουμε από την αρχή μια σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική, ευρωπαϊκή πολιτική Νεολαία» και συνέχισε:

«Απευθύνω κάλεσμα σε όλες τις νέες και όλους τους νέους της Ελλάδας, είτε ζουν εδώ είτε στο εξωτερικό, να έρθουν μαζί μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα, να κάνουμε μαζί πράξη το άνοιγμα στη νέα γενιά. Οι νέοι που βλέπουν άλλους να αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς, που νιώθουν ότι η Ελλάδα δεν αξιοποιεί το ταλέντο τους και δεν επενδύει στο μέλλον τους, οι νέοι που θέλουν να αλλάξουν την πολιτική, πρέπει τώρα να βγουν μπροστά».

«Τώρα είναι η στιγμή για κάθε νέο που εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης, που πιστεύει στην αξία της Δημοκρατίας, να αποδείξει ότι η νέα γενιά δεν είναι απαθής, αλλά σηκώνεται από τον καναπέ και μπαίνει στην πολιτική για να αλλάξει πράγματα» είπε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης.



Στις 14 – 16 Οκτωβρίου το συνέδριο επανίδρυσης

Το συνέδριο επανίδρυσης θα διεξαχθεί στις 14 – 16 Οκτωβρίου, ώστε στις 17 Οκτωβρίου, 42 χρόνια μετά την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ, να έχει γίνει αυτή η «νέα αρχή».

Ταυτόχρονα, ορίστηκε η 7μελής Διοικούσα Επιτροπή, τα μέλη της οποίας δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ και θα αναλάβουν την αρμοδιότητα οργάνωσης του Συνεδρίου Επανίδρυσης της Οργάνωσης.

Πρόκειται για τους:

Νίκο Σωτηρόπουλο (Συντονιστής)
Κατερίνα Οικονόμου
Γιάννη Δελακουρίδη
Βασίλη Τσιατσιάμη
Πάρι Σκιαδόπουλο
Άκη Θεοχάρη
Δήμητρα Λυγούρα

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x