Mini Football

Ξεκινά η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας minifootball

Ενόψει του miniEURO 2014, οι Έλληνες παίκτες ξεκινούν την προετοιμασία τους για να φέρουν νέες διακρίσεις στην Ελλάδα!

Καθώς οι διοργανώσεις του N'JOY UNI-League 13 και του 3ου Nescafe Frappe Students Cup πλησιάζουν στο τέλος τους, ξεκινά παράλληλα η διαδικασία προεπιλογής της επίλεκτης Ελληνικής ομάδας, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρας μας στο miniEURO 2014, το οποίο θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο. Έχοντας ως παρακαταθήκη την άρτια διοργάνωση στο Ρέθυμνο, όπου και αγωνίστηκαν σε γεμάτη εγκατάσταση, κερδίζοντας την αποθέωση του κόσμου!

Ο άδικος αποκλεισμός, που είχε ως αποτέλεσμα την αήττητη κατ’ουσίαν πορεία της ομάδας στη διοργάνωση (2 νίκες, 2 ισοπαλίες και αποκλεισμός στα πέναλτυ από τη Γερμανία) έχει γεμίσει πλέον τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδία minifootball με προσδοκίες.

Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας minifootball Αποστόλης Γκαϊφύλλιας και ανανέωσαν τη συνεργασία τους χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των ανθρώπων της Ομάδας και ο νεαρός προπονητής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της Ελληνικής ομάδας και ξεκινά πλέον την διαδικασία προεπιλογής, η οποία θα περιλαμβάνει πάνω από 25 ποδοσφαιριστές.

Στα φιλικά προετοιμασίας του Ιουνίου και του Ιουλίου, θα βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα, προκειμένου να υπάρξει η τελική συγκρότηση της Ελληνικής αποστολής, η οποία θα αποτελείται από 12 ποδοσφαιριστές και θα αγωνιστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στο miniEURO 2014 της EMF, με στόχο την κατάκτηση μιας σημαντικής διάκρισης. Μία διάκριση που είναι εφικτή και εμπνέει μάλιστα αρκετούς χορηγούς για να τη στηρίξουν, όπως η OB (Orphee Beinoglou, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η υποστήριξη του υγειούς αθλητισμού είναι μέρος της φιλοσοφίας της εταιρίας. Παράλληλα, το N’JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των Ελλήνων μέσω της υποστήριξής του στην Ελληνική Ομάδα Minifootball

Θυμίζουμε ότι η EMF είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball η οποία καλύπτει το άθλημα πανευρωπαϊκά και μετρά περισσότερους από 1.000.000 παίχτες στην γηραιά ήπειρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x